На Ужгородщині затримали раніше судимого зловмисника, який зарізав знайомого

Вчора, 24 лютого, близько 1-ої години ночі до поліції зателефонував ужгородець та повідомив, що його сусід наніс своєму знайомому ножові поранення несумісні з життями. Зі слів чоловіка, інцидент трапився у селі Оноківці Ужгородського раойну на дачному масиві.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Відділу поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції. Правоохоронці провели огляд місця злочину та з`ясували попередні обставини.

Стало відомо, що того вечора між двома чоловіками виник конфлікт, в ході якого 56-річний мешканець села Оноківці заподіяв ножове поранення своєму 35-річному знайомому. Від спричиненої травми ужгородець помер на місці.

Поліцейські оперативно затримали підозрюваного, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. Відповідно до статті 208 КПК України його помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За фактом умисного нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті особи в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції інкримінованої фігурантові статті, затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Досудове розслідування у справі триває.

Поліція Закарпатської області

You may also like...