Псевдоревізор “обчищала” підприємців у столиці, на Київщині та по всій Україні (фото)

20 злочинних епізодів, нахабна шахрайська схема. Злодійку-рекордсменку «на гарячому» затримали поліцейські Київщини після чергової спроби привласнити золото та цінності.


В середині травня цього року нам стали надходити повідомлення про те, що до магазинів, аптек з’являється вдавана працівниця енергетичної компанії та застерігає, що буде подана напруга більше 40 тисяч вольт. Якщо персонал має золоті прикраси, мобільні телефони та інші металеві цінності, необхідно їх зняти та покласти у темний пакет, інакше вони «почорніють». Потім жінка забирала пакет з речами та зникала.

Возможно, это изображение (1 человек и стоит)

Фастів, Біла Церква, Обухів, Бориспіль, Ірпінь, Васильків – це лише короткий перелік міст, де відзначилась шахрайка за останній період. За оперативною інформацією, вона діяла також у столиці та інших областях нашої держави.

Більше того, у 2013 році вона вже притягалась до кримінальної відповідальності за скоєння саме шахрайства. Тоді вона видавала себе за працівницю податкової, і відтоді, як бачимо, не виправилась.

Дякую оперативникам управління карного розшуку та Обухівського районного управління поліції за затримання злодійки. Подивіться уважно на шахрайку, якщо Ви, ваші знайомі чи близькі стали її жертвами, повідомляйте до поліції Київської області.

Возможно, это изображение (1 человек и стоит)

Робимо Київщину безпечнішою разом!

Андрій Нєбитов, Поліція Київської області

You may also like...