Ревнивця, який убив чоловіка в столичному нічному клубі Shooters засуджено до 10 років ув’язнення

За підтримання публічного обвинувачення Печерської окружною прокуратурою міста Києва Печерський районний суд визнав винним та засудив до 10 років позбавлення волі обвинуваченого у побитті чоловіка в нічному клубі Shooters.

Один з відвідувачів нічного закладу, якому на той момент було 28 років, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, через ревнощі, наніс іншому відвідувачу нічного клубу удар кулаком в голову. Агресію чоловіка викликало те, що незнайомець мав необережність завести розмову із його дівчиною.

Від удару 26-річний потерпілий впав на підлогу і помер до приїзду швидкої медичної допомоги. Судово-медична експертиза встановила, що смерть потерпілого настала внаслідок черепно-мозкової травми з переломом кісток черепа внаслідок від удару в лобно-скроневу ділянку голови.

До приїзду поліції та затримання обвинувачений встиг кілька разів вдарити ще й товариша померлого – іншого відвідувача закладу за те, що той підійшов з’ясувати причину агресії. Цей чоловік відбувся легкими тілесними ушкодженнями.

Не зважаючи на те, що під час судового розгляду розважальний заклад, де трапились ці події, припинив існування і персонал звільнився, прокурорам вдалось забезпечити явку до суду усіх свідків.

Печерським судом обвинувачений засуджений до 10 років позбавлення волі.

Також суд задовільнив цивільний позов батьків померлого, які втратили єдиного сина, на понад 2 млн гривень.

Київська міська прокуратура

You may also like...