Ружинські дільничні поліцейські викрили причетного до крадіжки грошей у військового

Відповідно до чинного законодавства підозрюваному загрожує ув’язнення.

Наприкінці серпня до дільничного офіцера поліції звернувся 26-річний житель громади. Чоловік розповів, що виявив нестачу 10 тисяч гривень на банківській картці. Він запідозрив у крадіжці свого знайомого, якого попросив придбати харчові продукти. Для цього чоловік надав йому свій платіжний документ та пароль до нього.

Поліцейський з’ясував, що підозри заявника були небезпідставними. Крадіжку дійсно вчинив його раніше судимий 29-річний односелець. У вчиненому чоловік зізнався, чужі гроші він витратив на власні потреби.

6 вересня слідчі Бердичівського райвідділу поліції, за процесуального керівництва окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру у вчиненні крадіжки (ч. 4 ст. 185 ККУ). Досудове розслідування триває.

Водночас поліцейські закликають громадян бути більш розсудливими та відповідальними у фінансових питаннях.

Запам’ятайте: довіряючи будь-кому ваші платіжні засоби та коди доступу до рахунків, ви віддаєте у розпорядження сторонніх осіб власні кошти.

Якщо ж так трапилося, що ви розголосили стороннім конфіденційну інформацію, негайно зверніться до банківської установи та змініть паролі доступу до рахунку та банківського застосунку.

Бердичівський районний відділ поліції

You may also like...