У Києві поліцейські попередили вчинення домашнього насильства щодо жінки та неповнолітньої дівчинки

Кривдник погрожував фізичною розправою своїй матері та рідній 11-річній доньці. Поліцейські склали на чоловіка адміністративні протоколи, а жінку з малолітньою дитиною влаштували до кризової кімнати.

До чергового Деснянського управління поліції надійшов виклик про домашнє насильство на вулиці Каштановій. Заявниця повідомила, що її син погрожує їй та рідній 11-річній доньці фізичним насильством, тож вона пішла з дому. Для встановлення обставин конфлікту на адресу негайно виїхала група з протидії домашньому насильству.

Возможно, это изображение (3 человека и люди стоят)

Як розповів старший інспектор сектору протидії домашньому насильству Деснянського управління поліції Анатолій Луценко, на кривдника склали адміністративні протоколи за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення – домашнє насильство, та ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення – злісна непокора вимозі поліцейського:

«66-річна потерпіла пояснила, що її 46-річний син ображає, кричить, кидається у бійку та погрожує зброєю. Зайшовши до помешкання, кривдник поводив себе агресивно та провокував конфлікт. Ми вгамували дебошира, одягли на нього кайданки та вилучили зареєстровану зброю, а дозвіл на неї співробітники сектору дозвільної системи анулювали. Жінку з малолітньою влаштували до кризової кімнати».

Зараз сім’я перебуває на обліку сектору протидії домашньому насильству Деснянського управління поліції, також про дану ситуацію повідомлено службу у справах дітей та сім’ї Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації.

Правоохоронці вкотре закликають не замовчувати домашнє насильство, а негайно звергатись за допомогою.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...