У Києві 21-річного молодика затримали за збут наркотиків

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили 44 згортки з наркотичною речовиною , які порушник встиг заховати для «клієнтів». За збут заборонених речовин хлопцю загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Викрили наркозбувача оперативники Святошинського управління поліції, який розповсюджував заборонені речовини шляхом закладок.

Правоохоронці вилучили у порушника пакунок з «товаром» та розшукали й вилучили ще 44 закладки, які він встиг зробити. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання збувача засоби для фасування, гроші та 35 пакетів з канабісом, підготовлені до збуту.

Слідчі затримали 21-річного фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та за процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...