У Києві чоловік заявив, що його вдарив нардеп. Без чергового скандального «Слуги народу» не обійшлося?

У центрі Києва чоловік звернувся до поліції — каже, що його вдарив народний депутат. Правоохоронці вже зʼясовують обставини події за участі парламентаря.

Про це повідомила столична поліція.

До Печерського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про побиття. За словами потерпілого, це зробив народний депутат.

Наразі заявник перебуває в управлінні поліції, повідомлення про подію зареєстрували, триває перевірка.

Правоохоронці не вказали, про якого саме депутата йдеться, однак у соцмережах поширюють ролик з Олександром Куницьким. На ньому чути, як чоловік у присутності парламентаря розповідає поліції про те, що Куницький ударив його ногою.

Увага! У відео присутня лайка!

Більше про Куницького

Олександр Куницький — блогер та народний депутат України IX скликання від партії «Слуга Народу».

У 2021 році НАЗК склало два протоколи на нього, бо він готував депутатські звернення до Державного бюро розслідувань та «ДТЕК Київські електромережі» у власних інтересах.

Куницький також був фігурантом кількох журналістських розслідувань «Схем». Зокрема, проєкт з’ясував, що влітку 2023 року депутат отримав погодження Верховної Ради на п’ятиденне відрядження до Ізраїлю, але пробув за кордоном майже три тижні. Раніше парламентар мав ізраїльське громадянство і запевняв, що написав заяву про вихід.

А в жовтні 2023 року генеральний прокурор Андрій Костін зареєстрував кримінальне провадження щодо Куницького та Артема Дмитрука, який минулого місяця незаконно виїхав з України. Вони влаштували бійку в Києві. // hromadske

You may also like...