У Києві затримали наркоторговця, який збував кокаїн та амфетамін

Чоловік продавав заборонений товар в мережі Інтернет через один із месенджерів. За збут психотропних речовин йому загрожує до дванадцяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

Викрили протиправну діяльність наркоділка співробітники Голосіївського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури. У ході проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили порошкоподібну речовину білого кольору, частина якої була розфасована у зіп-пакети, електронні ваги, гроші та мобільний телефон, за допомогою якого чоловік домовлявся про продаж.

збував кокаїн та амфетамін на території столиці: поліцейські затримали наркоторговця

Вилучені речові докази поліцейські направили на відповідну експертизу, яка підтвердила наявність у пакунках наркотичних речовин – амфетаміну та кокаїну, вагою 10 та 19,5 грамів.

Наркозбувачем виявився 39-річний киянин, якого поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

збував кокаїн та амфетамін на території столиці: поліцейські затримали наркоторговця

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах.

За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...