У столиці затримали чоловіка за нанесення ножового поранення колишньому колезі

Через неприязні відносини між зловмисником та потерпілим виник конфлікт та штовханина. Далі фігурант дістав з кишені куртки ніж та вдарив опонента у живіт. Слідчі повідомили чоловіку про підозру, йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

До столичної поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що з площі Вокзальної госпіталізовано 37-річного чоловіка з проникаючим ножовим пораненням. Оперативний черговий негайно передав цю інформацію співробітникам кримінальної поліції, які розпочали відпрацювання злочину.

Возможно, это изображение (1 человек)

Як розповів заступник начальника відділу поліції на станціях залізничного транспорту Руслан Мангуш, протягом кількох годин правоохоронці встановили особу правопорушника за прикметами, які надав потерпілий:

«Ми з’ясували, що зловмисник раніше працював разом з потерпілим на будівництві. На ґрунті неприязних відносин між ними виник конфлікті, у ході якого правопорушник витяг з кишені ніж та вдарив ним потерпілого в живіт. Наразі поранений перебуває у лікарні».

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 36-річний уродженець Чернігівської області, раніше неодноразово судимий за майнові злочини. Під час поверхневої перевірки у чоловіка виявлено ніж зі слідами крові.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Також слідчі звернулись із клопотанням до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі», – додав Руслан Мангуш.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...