Водія з ознаками сп’яніння, який вірогідно розбив водійське скло, після чого намагався втекти, затримали патрульні

”На трасі Київ – Харків водій автомобіля Lanos зеленого кольору, обігнав авто заявника, після чого з автомобіля вийшов невідомий чоловік, в стані алкогольного сп’яніння, та розбив водійське скло заявника монтіровкою, після чого поїхав далі в сторону Києва” – саме таке повідомлення на службовий планшет отримали поліцейські сьогодні близько 4-ї години ранку.

Зв’язавшись з заявником, інспектори дізнались більше детальну інформацію і вже за цим орієнтуванням розпочали пошуки. Згодом на вулиці Київський Шлях охоронці порядку помітили автомобіль, який підпадав під це орієнтування.

На изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении

Патрульні за допомогою проблискових маячків та звукового сигналу подали водію сигнал про зупинку, однак останній її проігнорував і навпаки почав прискорюватись. Інспектори розпочали переслідувати автомобіль та передали інформацію до чергової частини столичних патрульних.

Шляхом створення штучного затору та блокування, автомобіль порушника зупинили. Однак і після зупинки автомобіля водій не зупинився та намагавсь втекти, проте перестрибнувши відбійник впав, де і був затриманий поліцейськими.

Під час спілкування з 50-річним водієм інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити огляд чоловік відмовився. Як наслідок, на чоловіка охоронці порядку склали протокол за ст. 130 (Керування з ознаками сп’яніння) та за ст.122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП. А його автомобіль шляхом евакуації доставили на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів.

А для встановлення всіх обставин по справі щодо розбиття водійського скла металевим інструментом громадянина передали слідчому Бориспільського відділку поліції. // Вартові еспресо

You may also like...