Викрав з квартири комп’ютерну техніку: оперативники Києва затримали зловмисника

Порушник скоїв квартирну крадіжку у Шевченківському районі столиці. Завдяки злагодженій роботі правоохоронці затримали його та оголосили про підозру. Наступні вісім років він може провести за ґратами.

Днями до Шевченківського управління поліції звернулась 29–річна місцева мешканка та повідомила, що її квартиру на вулиці Данила Щербаківського обікрали невідомі. На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу та оперативники столичного главку.

Возможно, это изображение 2 человека и люди стоят

Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, фігуранта, 1982 року народження, правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«У ході реалізації оперативної інформації співробітники відділу розкриття злочинів проти власності управління карного розшуку затримали порушника. Під час невідкладних слідчих дій ми виявили та вилучили у зловмисника мобільній телефон, планшет, ноутбук, грошові кошти в іноземній валюті, зв’язку ключів та магнітів, пару рукавичок чорного кольору та інструменти. Крім того за місцем мешкання порушника ми вилучили заготовки ключів, саморобні відмички, шість мобільних телефонів».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру. Шевченківський районний суд столиці обрав фігуранту запобіжний захід – тримання під вартою.

«На даний час ми проводимо відпрацювання затриманого на причетність до скоєння аналогічного злочину у Солом’янському районі столиці. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі», – додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...