Зловмисник викрадав номерні знаки з автівок та вимагав у власників гроші за повернення

З початку цього тижня до поліції Ужгорода почали надходити повідомлення від місцевих жителів про зникнення з їх транспортних засобів номерних знаків. Натомість в кожному випадку потерпілі знаходили на місці власноруч написану записку, в якій невідомий вимагав за повернення реєстраційних знаків певну суму грошей.

Співробітники кримінальної поліції Ужгородське районне управління поліції розпочали заходи для встановлення особи крадія. Зʼясувалося, що до серії подій найімовірніше причетна одна особа. Фігурант діяв виключно вночі та кожного разу в різних районах міста.

Вже цієї ночі, 14 вересня, оперативникам вдалося впіймати зловмисника «на гарячому» – він саме намагався зірвати номерні знаки з чергового автомобіля. Причетним виявився 59-річний раніше судимий уродженець Донецької області.
Останній у скоєному зізнався.

Слідчі кваліфікувати дії фігуранта за ч. 1 ст. 357 Кримінального кодексу України.

Довідково: під час затримання у підозрюваного вдалося вилучити ряд викрадених номерних знаків. Якщо ви потерпіли від таких злочинних дій, але не зверталися з повідомленням у поліцію, просимо зателефонувати за коротким номером «102» або на мобільний +380 67 673 2859.

Наразі поліцейські встановлюють коло потерпілих, щоб повернути громадянам викрадені реєстраційні знаки.

Поліція Закарпатської області

You may also like...