Бійка зі стріляниною в Оодесі через неправильно припаркований автомобіль

В Одесі сталася масова бійка, під час якої поліцейський застосував зброю, повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Зазначається, що інцидент стався 21 червня приблизно о 23:00. Попередньо встановлено, що на території житлового масиву “Райдужний” між групою місцевих жителів виник конфлікт через неправильно припаркований автомобіль. Сутичка переросла в бійку, що з вікна своєї квартири побачив працівник одеської поліції, який мешкає в цьому ж будинку. Поліцейський вийшов на вулицю, щоб припинити протиправні дії.

ЖК Новый Радужный цены: купить квартиру в жилом комплексе в Одессе!

“У відповідь на спробу заспокоїти учасників бійки поліцейський отримав кілька ударів, від яких упав на землю. Невстановлений поки що громадянин розпилив сльозогінний газ. Щоб припинити правопорушення, працівник поліції кілька разів вистрілив вгору із зареєстрованого на своє ім’я пристрою для відстрілу гумових куль”, – повідомили у главку.

Згідно з результатами медичного огляду, працівник ГУНП був тверезий. Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, встановила й опитала учасників події. Правову кваліфікацію дій кожного з них буде дано в межах кримінального провадження, порушеного за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Крім того, керівництвом регіонального главку Нацполіції призначено службове розслідування, що визначить правомірність дій поліцейського, який застосував зброю.

УК

You may also like...