ЗСУ проводять і будуть проводити військові операції на території РФ проти «виключно військових» цілей – ГУР

Збройні сили України проводять військові операції винятково на тих військових об’єктах армії рф, з яких завдаються удари по Україні.

Як інформує Україна молода, про це він повідомив в інтерв’ю Bild. Скібіцький заявив, що військові операції, які українська армія проводить на території Росії, потребують серйозної підготовки, оскільки «російські військові об’єкти добре охороняються».

Експерт пояснив, як вибухи на аеродромах рф вплинуть на плани ракетних ударів по Україні — Варта 1

При цьому він наголосив, що у ЗСУ «виключно військові» цілі. Скібіцький уточнив, що українські сили атакують об’єкти армії РФ, з яких здійснюються удари по Україні, зокрема логістичні центри, командні пункти або гарнізони з великою кількістю солдатів.

Вранці у понеділок, 5 грудня, невідомий літальний апарат упав на злітно-посадковій смузі аеродрому Енгельс-2 у Саратовській області.

Крім того, на аеродромі Дягілєво під Рязанню спалахнув бензовоз, в результаті стався вибух. Судячи із супутникових знімків авіабази, Ту-22М, ймовірно, отримав пошкодження.

У міноборони країни-агресора РФ заявили, що внаслідок інцидентів на аеродромах загинули троє російських військових, ще четверо постраждали. У Повітряних силах ЗСУ зазначили, щопісля вибухів у росіян «зменшиться авіаційної техніки».

6 грудня з’явилася інформація про атаку безпілотника на аеродром у Курську.

You may also like...