Новий «братан» усіх росіян у повітряних кулях відправляє до Південної Кореї паразитів

У смітті, яке Пхеньян відправляв до Південної Кореї повітряними кулями, виявлені паразити.

Про це повідомляє Yonhap.

«Численні паразити, такі як аскариди, власоглави та ниткоподібні черви, були виявлені у ґрунті, який містився у смітті», – йдеться у заяві. У відомстві зазначили, що паразити, ймовірно, містилися у людських екскрементах.

Серед сміття також були виявлені фрагменти одягу – ймовірно, це речі, передані раніше Північній Кореї південнокорейською компанією.

У міністерстві вважають, що таким чином Пхеньян намагався висловити «крайню ворожість» до рекламних листівок Південної Кореї. За даними видання, більша частина сміття складалася із макулатури та вінілу, а не зі звичайних побутових відходів.

У Південній Кореї припустили, що влада КНДР намагається запобігти розкриттю інформації про повсякденне життя своїх громадян.

До слова, у Південній Кореї відновили трансляцію пропагандистських аудіозвернень у прикордонних районах. Крізь гучномовці лунають заклики, спрямовані проти комуністичного режиму КНДР, з боку якої нещодавно прилетіло понад 1000 повітряних кульок, наповнених сміттям і гноєм, нагадує The Associated Press.

У Пхеньяні заявили, що їхня кампанія з використанням повітряних куль розпочалася після того, як південнокорейські активісти запустили на Північ кулі, наповнені листівками та USB-накопичувачами з популярними південнокорейськими піснями та фільмами. Аналітики кажуть, що режим у Пхеньяні побоюється, що це може деморалізувати війська на передовій і місцевих жителів. // Главком

You may also like...