АЕС, повії і «шкандаль»! Бровков гуляє!

8 грудня цього року, о 23-й годині 10 хвилин в місті Южноукраїнську з водієм «таксі» паном Олександром Васильовичем Куц, мешканцем цього ж міста, сталася надзвичайна пригода! Він зустрів свого клієнта…Так, Куц з водієм напарником, Пихтіним Михайлом Олександровичем, на автомобілі Ваз-2112 (державний номерний знак ВЕ 9640 АЕ) на АЗС «УкрТатнафта» заливали пальне. Після заповнення баку пан Куц зайшов до будівлі станції і почав розраховуватись з оператором за паливо. В цей час до будівлі зайшов Бровков Олександр Григорович і почав кричати на Куца наказним тоном, щоб той негайно прибрав свій автомобіль від колонки, тому що пан Бровков не бажає чекати. Нецензурна лайка в його промові гучно перепліталась із затвердженням значності своєї персони: «Я – заместитель генерального директора Южноукраинской АЭС! А вы все здесь – лохи! Я научу всех порядку!.. А твою машину, – обращаясь к Куцу – сейчас столкну джипом, разобью, и мне все здесь пох…ю! Я позвоню в Киев, и тебя просто порвут!»

Поведінка пана Бровкова явно вказувала на те, що він міцно «підігрітий» спиртними напоями. Бровков сів за кермо свого чорного джипа (державний номер АВ 3000 АІ), завів двигун і почав демонструвати намір відштовхнути автомобіль «таксі». На вмовляння пана Куца припинити свавілля, щоб не пошкодити його автомобіль, замдиректора АЕС ще більше розпалився. Куц закликав працівників АЗС бути свідками, але всі відмовлялись. На персонал подіяли погрози Бровкова про звільнення з роботи того, хто про нього скаже хоч одне слово…

Куц і його напарник, з метою уникнення подальшого конфлікту та збереження свого автомобіля, поїхали до міста. Бровков на джипі почав їх переслідувати, постійно створюючи аварійні ситуації. Через двісті метрів від АЗС, біля готелю «УкрТатнафта», він наздогнав і примусив зупинитися таксі, перерізавши йому шлях своїм автомобілем, притиснув до кювету. Куц по мобільному зв’язку, через знайомих, викликав співробітників міліції. Почувши це, Бровков почав вихвалятися, що вся міліція у нього «кишенькова», що по його команді прибудуть і начальник міліції, і начальник СБУ, і зроблять все так, як він скаже. Таксисту пообіцяв: «Тебе вб’ють вже завтра зранку!»

З розмови Бровкова по телефону пан Куц зрозумів, що той зверхнім тоном спілкувався з начальником міської міліції: «Почему это я вместо тебя навожу в этом регионе порядок?!»

В 00год.10хв. на місце події прибули на службовому автомобілі два сержанти ППС міліції. За пропозицією таксиста співробітники провели бесіди з обслуговуючим персоналом АЗС. Вони усно отримали підтвердження вказаних подій, але Бровкову це не сподобалось, і він почав погрожувати сержантам міліції звільненням з органів внутрішніх справ. Через 5 хвилин на патрульному автомобілі прибув співробітник ДАІ Южноукраїнського МВ УМВС молодший лейтенант міліції С.Маланич, а співробітники ППС, почуваючи себе безпорадними перед такою персоною, від’їхали з місця події. В присутності і цього співробітника міліції Бровков продовжував вести себе зухвало. Він висловлювався нецензурними словами, погрожував фізичною розправою в адресу таксиста та вимагав від співробітника міліції скласти «матеріали» про те, що нібито таксист створив аварійну ситуацію і пошкодив йому автомобіль. Маланич заперечив, вказавши, що пошкоджень на автомобілях немає, і запропонував водіям пройти тест на предмет вживання алкоголю. Однак Бровков категорично відмовився. Співробітник ДАІ зі співчуттям пояснив таксисту: «В мене наказ не чіпати Бровкова…».

О.Бровков був задоволений і явно почував себе «хазяїном регіону». Він пообіцяв позбавити пана Куца ліцензії на право займатися перевозками пасажирів та посвідчення водія, після чого безперешкодно поїхав з місця події…

Южноукраїнськ, невеличке місто, де майже всі знають один одного в лице. Так і таксист Куц був знайомий із Бровковим. Однак, раніше знав його не в якості заступника генерального директора АЕС, а як особу з «розважальними» нахилами. Неодноразово ночами до самого ранку таксист возив Бровкова від бару до бару з особами жіночої статі і обов’язково легкої поведінки. А коли їх не було, пан Бровков з великим ентузіазмом захоплювався пошуками таких дівчат. Зі слів же працівників атомної станції, навіть на роботі О.Бровков дуже рідко буває тверезим…

В місті ходять, мабуть, небезпідставні чутки про те, що пан Бровков скоро буде призначений на посаду генерального директора АЕС. Тоді водій таксі – пан Куц, який не боїться позбутися своєї високої посади, має намір офіційно, через місцеву газету «Енергетик» привітати свого нічного візаві з цим відповідальним призначенням.

Цей прикрий випадок змусив пана Куца звернутися до вивчення… Конституції України. Його персональне відкриття: в Основному Законі нічого не сказано про те, що вища посада дає людині більше прав та можливостей. Тому у «пересічного громадянина» Куца хвилює питання: чи вивчаються моральні та ділові якості таких чиновників перед призначенням їх на високі і надвисокі посади?

От «УК»: настоятельно не рекомендуем г-ну Бровкову пытаться свести счеты с таксистом. Эти попытки наверняка найдут отражение на страницах «УК». Как и особенности ведения финансово-хозяйственной деятельности на Южноукраинской АЭС.

«УК»

You may also like...