Київські поліцейські затримали «сканеристів» за крадіжку з автомобіля

Зловмисники за допомогою спеціального пристрою відчинили машину та поцупили звідти речі власника. Проте їх дії вчасно помітили та затримали правопорушників на місці злочину.

У магазині на вулиці Степана Бандери на екранах камер відеоспостереження помітили двох підозрілих чоловіків, які ходили поміж транспортних засобів на автостоянці, а згодом відчинили одну автівку та забрали звідти майно. Працівник поліції охорони, який ніс службу у приміщенні торгівельного закладу, одразу на місці затримав правопорушників та викликав слідчо-оперативну групу Оболонського управління поліції.

На изображении может находиться: текст

При поверхневій перевірці правоохоронці виявили у підозрюваних предмети, схожі на ножі, пристрій для сканування та чужі речі, походження яких вони пояснити не змогли. Зловмисниками виявились 36-річний киянин та 45-річний іноземець, котрі вже мали кримінальний досвід у майнових злочинах та правопорушеннях, пов’язаних з наркотиками.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Фігурантам оголошено про підозру та обрано запобіжний захід: іноземцю – тримання під вартою, а киянину – цілодобовий домашній арешт.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...