Столичні поліцейські затримали двох жінок за сутенерство

Зловмисниця з подругою займалась сутенерством та втягувала дівчат у зайняття проституцією. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Києва спільно з місцевою прокуратурою № 10 та слідчими Шевченківського управління поліції в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України припинили злочинну діяльність групи осіб, члени якої організували діяльність з надання послуг сексуального характеру особами жіночої статі.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Як розповів т.в.о. заступника начальника відділу УБЗПТЛ столичного главку поліції Олексій Гаврилюк, правоохоронці затримали організаторку та її спільницю:
« Ми встановили, що правопорушниці винаймали номери в готелях або квартири, де повії надавали клієнтам за гроші послуги сексуального характеру. Вартість надання повіями зазначених послуг – від 200 доларів США, із них 50% від отриманих повіями коштів забирали собі. Гроші зловмисниці отримували від дівчат особисто або на банківські карти».

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещении

Жінок, 1976 та 1978 років народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру, їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...