Шосткинські поліцейські затримали молодика, якого підозрюють у пограбуванні рідної бабусі

Кілька годин знадобилося співробітникам поліції Шостки аби розшукати та затримати 23-річного підозрюваного у пограбуванні. Зловмисник вдерся через вікно до будинку рідної бабусі та став вимагати у господині гроші. Коли ж жінка кошти не віддала, самостійно знайшов гаманець з кількома тисячами гривень  і втік.

Повідомлення про пограбування в поліцію надійшло від 70-річної потерпілої. Жінка розповіла, що ввечері, коли лягла вже спати, почула у кімнаті незрозумілий шурхіт. Остаточно прокинувшись, вона побачила рідного онука, який став вимагати у неї гроші.

Кошти жінка не віддала, тож нащадок самостійно знайшов захований гаманець, де було 2 960 гривень, і втік з будинку.

«На розшук 23-річного підозрюваного був зорієнтований увесь особовий склад поліції Шостки. Та вже за кілька годин пошукових заходів хлопця знайшли та затримали», – розповідає Юрій Лисак, заступник начальника Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області – начальник слідчого відділу.

За його словами, викрадені у бабусі гроші він встиг прогуляти, а нині розкаюється у своєму.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Підозрюваного поміщено до ізолятору тимчасового тримання в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання судом йому запобіжного заходу.

За скоєне парубку загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...