На Хмельниччині молодику оголосили підозру у підпалі автівок військових

Вісімнадцятирічний хлопець за допомогою «коктейлів Молотова» підпалював транспортні засоби військових та знімав це на відео для звітування перед замовниками.

Нагадаємо, минулого тижня у Хмельницькому правоохоронці затримали та оголосили підозру організатору двох підпалів автомобілів, що належали місцевому військкомату. Наразі він перебуває під вартою.

Продовжуючи роботу над розкриттям злочинів та встановленням усіх причетних, слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за допомогою управління карного розшуку та військової контррозвідки СБУ затримали безпосереднього виконавця підпалів.

Ним виявився 18-річний мешканець Хмельницького, який підпалював авто за допомогою «коктейлів Молотова» і знімав весь процес на мобільний телефон для звіту замовникам.

Наразі затриманому оголошено підозру у вчиненні двох епізодів кримінального правопорушення,  передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу, що заподіяло шкоду у великих розмірах). На період розслідування підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 10 років ув`язнення.

Процесуальне керівництво здійснює Хмельницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Слідчі дії тривають. Правоохоронці працюють над встановленням замовників підпалів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

You may also like...