Поліція затримала чотирьох активних учасників конфлікту в одному з поселень неподалік Виноградова

Вчора близько 17-ої години поліцейські отримали повідомлення про бійку в одному з поселень села Підвиноградів Берегівського району.

За викликом одразу виїхали наряди поліції Відділення поліції № 1 Берегівського райвідділу. Прибувши на місце події правоохоронці негайно вжили заходів для припинення правопорушення та недопущення розвитку конфлікту.

Після цього поліцейські затримали чотирьох активних учасників хуліганських дій – це місцеві жителі віком 31, 33, 39 та 41 рік.

При проведенні першочергових слідчих дій було встановлено, що в ході сутички троє із затриманих підручними предметами пошкодили авто марки «Mitsubishi», що належить місцевому жителю.

Під час затримання один зі зловмисників погрожував та намагався чинити опір працівникам поліції. Відповідно до Закону України «Про Національну поліцію» до нього було застосовано заходи фізичного впливу та спецзасоби.

Підозрюваних з місця події доставили до відділку поліції, після чого помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Слідчі кваліфікували дану подію за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство, вчинене із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень. Окрім цього, одному із затриманих, який чинив опір правоохоронцям, слідчі інкримінують ч. 2 ст. 342 та ч. 2 ст. 345 ККУ. Йдеться про опір працівнику правоохоронного органу під час виконанням ним службових обовʼязків та погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Слідство триває. В ході розслідування буде надана правова оцінка діям кожного з учасників.

Поліція Закарпатської області

You may also like...