У Херсонській сауні затримали повію… у штанях

Чоловіча проституція не така поширена, як жіноча, але теж існує. У цьому нещодавно переконалися працівники відділу по боротьбі з торгівлею людьми УМВС України в Херсонській області. В рамках операції по виявленню злочинів у сфері суспільної моралі правоохоронці відпрацьовували сауни пригородів м. Херсона. В одній з саун вони задокументували факт надання сексуальних послуг чоловіками. Звідником виступав 22-річний херсонець Андрій. До свого бізнесу він залучив кількох друзів, які навіть не здогадувались, що їх використовували у якості повій. 

Андрій розпочав цим займатись місяць тому, коли вирішив змінити професію педагога на більш легкий заробіток. Закінчивши вищий навчальний заклад, хлопець не схотів працювати за спеціальністю, адже вчителям платять небагато. Він розмістив оголошення у газетах та в мережі Інтернет такого змісту: “Молодий симпатичний чоловік за винагороду готовий на будь-які стосунки”. За словами хлопця, охочих знаходилося чимало. В основному, це були клієнтки «за тридцять». Перед тим, як зустрітися, він фотографувався на мобільний телефон і надсилав фото жінкам. Якщо його обличчя та фігура їм подобались, то вони домовлялись про зустріч та оплату. Зустрічалися у готелях та саунах пригородів Херсона. Безробітний пропонував себе майбутнім клієнткам за досить помірну ціну: 100-200 гривень за годину.

Він чудово розумів, що від нього вимагалося бути завжди усміхненим, уважним та вміти вгадувати й виконувати найпотаємніші жіночі бажання. А за це щедрі клієнтки доплачували немалі гроші. До свого бізнесу Андрій залучав своїх друзів, які навіть не здогадувались, що надавали сексуальні послуги за гроші. Хлопець телефонував друзям і розповідав, що познайомився з жінками, які не проти зустрітися у сауні. Молоді люди не хотіли впускати можливості розважитись і погоджувались. Таким чином за один вечір звідник заробляв до 600 гривень.

Хлопець вважає свою професію значимою для суспільства і проституція для нього не тільки спосіб заробітку, а і можливість отримати задоволення і допомогти певним чином жінкам, які цього потребують. Наразі чоловік-проститутка знаходиться на підписці про невиїзд, очікує на суд. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.302 Кримінального Кодексу України “Створення або утримання місць розпусти і звідництво”.

ВЗГ УМВС України в Херсонській області
 

You may also like...