Як купити квартиру в Чернівцях

Купити квартиру в Чернівцях краще всього через спеціалізовані агентства, експерти яких зведуть всі ризики до нуля.

Серед потенційних покупців житла в Чернівцях однаково високим попитом користуються квартири в новобудовах і вторинна нерухомість. Останній варіант дозволяє заощадити, однак, пов’язаний з різними ризиками. Недорогі варіанти у новобудовах також пов’язані з певними ризиками, особливо, якщо об’єкт ще не зданий в експлуатацію. Саме тому купити квартиру в Чернівцях краще всього через спеціалізовані агентства, експерти яких зведуть всі ризики до нуля.

Житло в новобудовах

На ринку представлені варіанти різного рівня з станом від будівельників, з внутрішньою обробкою або з облаштуванням «під ключ». Кожен варіант має ряд переваг і недоліків. Житло від будівельників передбачає можливість індивідуального планування і облаштування, що віддалить момент в’їзду на тривалий час. Варіанти з внутрішньою обробкою трохи дорожче, однак, при наявності всієї меблювання і техніки в будинок можна відразу заїжджати. Найбільш дорогим варіантом є квартири «під ключ», де є всі меблі, техніка, сантехніка. У таку квартиру можна відразу заїжджати і жити, однак, переобладнання такого житла можливе лише при додаткових витратах.

Вторинна нерухомість

Як правило, житло на вторинному ринку дешевше новобудов, однак, існує високий ризик необхідності додаткових капіталовкладень після покупки. Це може бути спричинене аварійним станом інженерних комунікацій, сантехніки і т. п. В даній категорії також представлена нерухомість в новобудовах від інвесторів (приватних), які зіткнулися з фінансовими труднощами, і не в змозі надалі оплачувати кредит або інвестувати в будівництво. У подібних випадках не рідко продаються квартири за цінами, які були встановлені забудовником на початкових етапах будівництва. Тобто, інвестор продає житло за собівартістю, а значить, можна знайти варіанти на 20-30% дешевше ринкової вартості. Це значно знизить витрати на житло і допоможе вам зеконоити при покупці.

Незалежно від типу обраного житла рекомендується звертатися напряму до забудовників. Експерти допоможуть розібратися в юридичних та фінансових аспектів угоди купівлі-продажу, вибрати підходящий варіант і порадять доступну ціну. Також дані фахівці мінімізують всі ризики, пов’язані з можливим шахрайством на ринку нерухомості. І тоді могжно буде без сумнівів вкладати гроші в нерухомість або купувати собі нову квартиру і планувати майбутнє.

Купити квартиру в Чернівцях

You may also like...