За допомогою свідків столична ДАІ розшукала водія, який збив 13-річну дівчинку на переході

29.01.2011 о 14.50 год. на проспекті Відрадному,10 (Солом»янський район), водій легкового автомобіля на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на дитину та з місця пригоди втік. Але знайшлися свідки які бачили, що трапилось. За їх допомогою з’ясувалися обставини даної пригоди, зокрема – марка, колір та номер автівки.

В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітникам Державтоінспекції вдалося розшукати водія та автомобіль. При перевірці даних виявилося, що водій їхав зі сторони Г. Севастополя у напрямку вул. Гарматної, за кермом знаходився 58- річний чоловік, мешканець Києва, який керував автомобілем «Ситроен Берлинго».

Того дня Діана, учениця 8-го класу, вирішала відвідати подругу, тому вийшовши з дому направилась до зупинки громадського транспорту. Дівчинка поспішала, але пам’ятаючи, що переходити дорогу потрібно згідно Правил, дійшла до «зебри» сподіваючись на безпечний перехід. Але, нажаль, поспішав і водій. Незважаючи на відповідні дорожні знаки і розмітку водій чомусь не пропустив на переході дитину, скоїв наїзд, і навіть не зупинившись, поїхав далі. Внаслідок пригоди дівчинка отримала закриту черепно – мозкову травму, закриту травму грудної клітини, синці на обличчі та забиття тіла і була госпіталізована до лікарні «Охматдит». Чому водій залишив місце пригоди та не надав допомогу дитині з’ясовуватиме слідство, яке наразі триває.

Державтоінспекція звертається до водіїв та пішоходів з проханням бути уважними на автошляхах, дотримуватися Правил дорожнього руху. Пам’ятайте, що вiд кожного з Вас залежить безпека на дорогах, життя інших людей та Ваше власне життя.

udai.kiev.ua
 

You may also like...