Затримані зловмисниці крали виключно дорогий алкоголь та елітні цукерки

Зухвалість жінок просто вражає. Вони двічі вдало поцупили з полиць торговельної зали АЗС недешеві спиртні напої, цукерки та каву. Більш того, відчуваючи безкарність, наважалися «завітати» до магазину через декілька днів.

Як повідомили УК в ВЗГ УМВС України в Полтавській області, на початку березня місяця до чергової частини Решетилівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від виконавчого директора одного із ТОВ області. У заяві чоловік повідомив, що невідомі викрали із торговельного приміщення АЗС лікер «Бейліс», цукерки «Фереро» та недешеву каву. Завданий збиток складав близько 600 гривень.

На місці події слідчо-оперативна група Решетилівського РВ встановила всі обставини злочину.

Перегляд відеозаписів з камер спостереження дозволив міліціонерам значно звузити коло підозрюваних. У поле зору правоохоронців потрапила компанія жінок із чотирьох осіб. Роздруковані фотопортрети жінок, три з яких ромської національності, в першу чергу отримали працівники АЗС.

Слід відмітити, що саме вони затримали підозрюваних коли ті, зовсім знахабнівши, через 2 дні знову з’явилися на заправці. Відразу впізнавши крадіїв, працівники не вагаючись заблокували вхідні двері та викликали міліцію.

У крадіжках жінки зізнались та розповіли, що загалом мають власну справу. Закупляють у Харкові на оптовому ринку одяг і перепродують його у Києві. З Києва до Харкова дістаються легковим автомобілем, а на заправці крадуть з цікавості. Вирішили, якщо можна вкрасти, а ризик невеликий, чому б не спробувати. Тим більш, товар на полицях розставлений як на долоні, спокуса щось узяти досить велика і в теплих пальто є куди сховати викрадене.

Наразі по даному факту проводиться дослідча перевірка. Причетність жінок до подібних злочинів правоохоронці Решетилівського РВ перевіряють спільно з колегами сусідніх областей.

Автор: Анна Масельскас

 

You may also like...