Через ревнощі чоловік позбавив життя коханця дружини

Оперативники Дніпровського райуправління затримали чоловіка, який через раптовий напад ревнощів вбив коханця дружини.

Вже більше року подружжя проживало окремо. Офіційно розлучення не оформлювали, але й ужитися під одним дахом не могли. Молода жінка пішла з сім’ї та винаймала квартиру з подругою. В неї з’явився залицяльник, з яким вона почала проживати разом. Про це довідався її колишній чоловік. Через спільних знайомих дізнався адресу проживання дружини, та  пізно ввечері приїхав до неї на квартиру.

Жінка не рада була непрошеному гостеві. Вимагала, щоб той пішов геть. Але він поводився спокійно. Поки господиня відволіклася, пройшов до кімнати. Там побачив суперника. Спочатку між ними розпочався словесний конфлікт, який надалі  переріс у бійку.

Господиня  вибігла у спільний коридор та почала кликати на допомогу. На її крики збіглися сусіди й розборонили чоловіків.

Нібито все скінчилося, ревнивець пішов. Але невдовзі вирішив повернутися. За метушнею вхідні двері ніхто не замкнув. Тому той без перешкод зайшов до квартири. Попрямував на кухню, взяв ніж, зайшов до кімнати та наніс два ножових поранення в груди коханцю дружини. Одне з них для 39–річного чоловіка стало фатальним. Він помер ще до приїзду швидкої допомоги.

Згодом затриманий повідомив, що суперника, якого він бачив вперше, вбивати не мав наміру, хотів лише налякати.

Психологи стверджують що цій душевній проблемі можна було зарадити. Почуття ревнощів є цілком природнім для будь-якої людини. Та вони не повинні ставати причиною вчинення злочину або проявів агресії до оточуючих. Якщо людина вже не може впоратися з власними емоціями, то їй, можливо, слід звернутися за порадою до друзів або спеціалістів відповідного фаху. Але замість того, щоб звертатися по допомогу, часті випадки, коли людина йде на злочин.

Наразі стосовно ревнивця порушено кримінальну справу за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.   Затриманому загрожує позбавлення волі до 15 років.

Дніпровський  РУ  ГУМВС у м. Києві

You may also like...