Управління ДАІ у Львівській області інформує

Управління ДАІ у Львівській області інформує:

На Львівщині загинула невідома жінка, потрапивши під колеса одразу двох авто

8 грудня о 20.05 годині на автодорозі Київ-Чоп водій автомобіля «ВАЗ-21099», 28-річний житель міста Калуш Івано-Франківської області, скоїв наїзд на невстановлену жінку, віком приблизно 50-60 років.

Після цього автонаїзду жінку відкинуло на зустрічну смугу руху, де на неї наїхав інший автомобіль – «Міцубіші Паджеро» під керуванням 42-річного жителя Тячівського району Закарпатської області.

Попередньо встановлено, що ця ДТП сталась через порушення жінкою-пішоходом правил дорожнього руху, яка раптово вийшла на проїжджу частину дороги у невстановленому місці, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху.

Унаслідок цієї автопригоди невстановлена жінка-пішохід від отриманих травм померла на місті ДТП. Особу загиблої встановлюють.
 
Водій автомобіля «Міцубіші Паджеро» отримав тілесні ушкодження (забійні садни лобної ділянки голови справа, забій грудної клітки) та був госпіталізований у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.


На пішохідному переході водій «ВАЗу» наїхав на нетверезого пішохода  

9 грудня близько 20.00 години на автодорозі «Західний обхід міста Львова» у селі Зимна Вода Пустомитівського району 40-річний львів’янин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, потрапив під колеса автомобіля «ВАЗ-2101» під керуванням 24-річного жителя Львова.

Попередньо встановлено, що пішохід не переконався у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху, раптово вибіг на пішохідний перехід на заборонений сигнал світлофора, внаслідок чого потрапив під колеса автомобіля.

Унаслідок цієї ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження (відкритий перелом лівої гомілки зі зміщенням, струс головного мозку) та був госпіталізований у 1-ше травматологічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова. Також лікарі встановили, що чоловік на момент госпіталізації був у стані клінічного алкогольного сп’яніння.

На Львівщині 52-річний пішохід потрапив під колеса «Фольксвагена»

9 грудня о 17.05 годині у місті Стрию водій автомобіля «Фольксваген Пассат», 47-річний  житель села Покрівці Жидачівського району, скоїв наїзд на пішохода, 52-річного жителя села Миртюки Стрийського району.

Встановлено, що пішохід неочікувано вибіг на проїжджу частину автодороги.

Унаслідок цієї аварії пішохід отримав тілесні ушкодження (закритий перелом лівої ноги, відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку) та був госпіталізований у лікарню.

Жінка-водій «Фольксвагена» наїхала на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці 

9 грудня на автодорозі сполученням Львів-Тернопіль у селі Ясенівці Золочівського району водій автомобіля «Фольксваген», 40-річна жителька Львова, скоїла наїзд на пішохода,  40-річного жителя села Ясенівці.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження (політравма) та був госпіталізований у Золочівську центральну районну лікарню.

Попередні причини ДТП – неочікуваний вихід пішохода на проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

У Львові 71-річна жінка потрапила під колеса «Опеля»

9 грудня о 10.20 годині у Львові на вулиці Виговського, 17 водій автомобіля «Опель Астра», 28-річний житель Львова, скоїв наїзд на жінку-пішохода, 71-річну жительку Львова.

Попередньо встановлено, що ця ДТП стала наслідком порушення водієм автомобіля правил дорожнього руху, який при виникненні небезпеки для руху, не вжив заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу.

Унаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження (забійне садно носа, забій лівої ноги, забій грудної клітки зліва, підшкірна гематома чола, струс головного мозку, забійні садна обох колінних суглобів, забій лівого передпліччя) та після огляду лікарями травмпункту №1 її було відпущено додому.

Водій автомобіля наїхав на пішохода, після чого зіткнувся з деревом

9 грудня близько 21.00 години біля села Басівка Пустомитівського району водій автомобіля «ЗАЗ-110307», 34-річний житель Львова, скоїв наїзд на 28-річного жителя села Басівка, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги.

Після наїзду на пішохода водій автомобіля втратив керування над транспортним засобом та скоїв наїзд на перешкоду (дерево).

Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження (відкрита черепно-мозкова травма, забій мозку, перелом кісток основ черепа, мозкова кома 2-3 ступеня) та був   госпіталізований у Пустомитівську центральну районну лікарню.

У водія автомобіля – рвана рана спинки носа. Після огляду лікарями його було  відпущено додому.


Двох пішоходів збив водій «Фольксвагена», коли ті переходили дорогу через пішохідний перехід

9 грудня о 21.10 годині у Червоноградський міський відділ міліції від медсестри Червоноградської центральної міської лікарні надійшло повідомлення про те, що до них після ДТП було доставлено двох громадян.

Зокрема, у лікарню після аварії потрапила невідома жінка, яку госпіталізували у реанімаційне відділення, та 36-річний житель міста Червоноград, якого після огляду було відпущено додому.

Інспектори ДАІ на місці ДТП встановили, що вищевказані громадяни отримали тілесні ушкодження внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась 9 грудня на  вулиці Бандери, 11 у місті Червонограді. Там, водій автомобіля «Фольксваген», 31-річний житель міста Червоноград, не надавши перевагу пішоходам, які знаходились на пішохідному переході, скоїв на них наїзд.

Унаслідок автонаїзду чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді забою лівої стопи, а у жінки – закрита черепно-мозкова травма. Також лікарі встановили, що вона знаходилась у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом ДТП триває перевірка.

У Львівській області водій авто смертельно травмував пішохода та втік з місця ДТП

10 грудня близько 18.10 години на автодорозі Київ-Чоп невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись у напрямку до міста Стрия, скоїв наїзд на пішохода, 29-річного жителя села Верхнє Синевидне.

Пішохід від отриманих травм загинув на місці ДТП. Після скоєння аварії водій з місця події поїхав.

Свідків цієї ДТП закликаємо зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.

За фактом ДТП триває перевірка.


У Львові 73-річна жінка потрапила під колеса автомобіля

10 грудня о 14.40 годині у Львові на перехресті вулиць Вітовського-Болгарська водій автомобіля «Дачія Логан», 34-річний житель Львова, не дотримався безпечного бокового інтервалу та наїхав на 73-річну жительку Львова.

Попередньо встановлено, що ця ДТП сталась через порушення водієм автомобіля  правил безпечного бокового інтервалу.

Унаслідок автонаїзду жінка отримала тілесні ушкодження (забій м’яких тканин тазу, забій і садна правої ноги) та була госпіталізована у травматологічне відділення 8-ї клінічної лікарні міста Львова.

На Львівщині перекинувся автомобіль: травмовано 26-річного водія

9 грудня о 9.45 годині на автодорозі Київ-Чоп водій автомобіля «БМВ», 26-річний житель Львова, не врахував дорожньої обстановки і стану транспортного засобу, не вибрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет, де перекинувся.

Унаслідок цієї ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження (струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, зламана лопатка) та був госпіталізований у травматологічне  відділення 8-ї лікарні міста Львова.

На Львівщині водій «Мерседеса» скоїв «лобове» зіткнення з «Ауді»: травмовано двох людей

9 грудня близько 7.30 години на автодорозі сполученням Ковель-Червоноград-Жовква водій автомобіля «Мерседес-Бенц», 56-річний житель Львова, скоїв «лобове» зіткнення з автомобілем марки «Ауді» під керуванням 34-річного села Туринка.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Мерседес-Бенц» здійснюючи початок обгону, виїхавши на зустрічну смугу руху, не переконався, що зустрічна смуга вільна від транспортних засобів на достатній відстані для обгону, та скоїв зіткнення з іншим автомобілем.

Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля «Ауді» отримали тілесні ушкодження – забій грудної клітки, струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

На Львівщині водій автобуса наїхав на гужову підводу

10 грудня біля 17.30 години на автодорозі сполученням Львів-Рава-Руська водій автобуса «Богдан», 42-річний житель села Кам’яна Гора Жовківського району, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд гужову підводу під керуванням 27-річного жителя Жовкви.

Унаслідок цієї ДТП водій гужової підводи отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій м’яких тканин обличчя, забій лівої ноги, множні садна тіла) та був госпіталізований у Жовківську центральну районну лікарню.


Водій автомобіля на узбіччі дороги наїхав на неповнолітнього пішохода

11 грудня о 17.55 годині у селі Ралівка Самбірського району водій автомобіля «ВАЗ-2108», 27-річний житель села Ралівка, не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя,  де скоїв наїзд на пішохода, 15-річного місцевого жителя.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на людину.

Унаслідок автонаїзду хлопець отримав тілесні ушкодження (забій головного мозку) та був доставлений у реанімаційне відділення Самбірської центральної районної лікарні.

На Львівщині двоє пішоходів потрапили під колеса автомобіля

10 грудня о 22.25 годині водій автомобіля «Івеко», 36-річний житель міста Мукачево Закарпатської області, у місті Броди скоїв наїзд на двох пішоходів, 45-річного та 41-річного жителів міста Броди. 

Попередньо встановлено, що обоє пішоходів переходили дорогу у невстановленому місці.

Унаслідок автонаїзду у чоловіків – закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку, перелом нижньої щелепи. Обоє знаходяться на лікуванні у Бродівській центральній районній лікарні.

У Львові жінка-водій автомобіля скоїла зіткнення з автобусом

11 грудня о 12.20 годині у Львові на вулиці Пасічній, 127 водій автомобіля «Форд», 26-річна львів’янка, скоїла зіткнення з автобусом «БАЗ» під керуванням 53-річного жителя міста Львова.

Попередньо встановлено, що ця ДТП стала результатом порушення водієм автомобіля «Форд» правил дорожнього руху. Жінка-водій не дотрималась безпечної швидкості руху та скоїла зіткнення з автобусом.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля – тілесні ушкодження. У жінки – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна наскрізна рана нижньої губи, забій правого колінного суглобу.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області

You may also like...