Трагедія на Гостомельському шосе столиці — один загиблий та семеро травмованих (фото)

Погіршення погоди значно ускладнило життя водіям. І хоча у вихідні переважна більшість автовласників вирішили не випробовувати долю і відмовились від поїздок. А дехто із тих, хто сів за кермо не врахували складних погодних умов.

Згідно попередніх даних, близько десятої години ранку неподалік Гостомеля, трапилось зіткнення автомобіля БМВ п’ятої моделі, що зареєстрований в Херсоні та автобуса «Богдан». Внаслідок цього 27-річна пасажирка «БМВ» загинула, а 23-річний водій легковика, який проживає в Ірпені, отримав чисельні травми, серед яких перелом хребта. У непритомному стані було госпіталізовано ще одного молодого чоловіка, який знаходився у «БМВ».  

У автобусі, що працював на міжміському маршруті  № 381 смт. Буча-Київ, знаходилось 23 пасажири, п’ятеро з них госпіталізовано з травмами різного ступеню тяжкості. 

Трагедія на Гостомельському шосе

Трагедія на Гостомельському шосе-2

Трагедія на Гостомельському шосе-3

Водій мікроавтобуса пояснив, що дорожні умови були задовільними і він з невеликою швидкістю рухався в напрямку Гостомеля. Раптом побачив легковик, якого «крутило» по дорозі. Ця машина втратила керування і раптово опинилась на зустрічній смузі. Автівка вдарилась багажником у праву передню частину «Богдана». Водій та пасажири маршрутки, які не отримали травм до приїзду оперативних служб допомагали потерпілим. Причина пригоди встановлюється, однак з огляду на погодні умови є всі підстави вважати, що водій «БМВ» не зміг правильно вибрати швидкість. До того ж на правому задньому колесі була літня гума із зношеним протектором.   

УДАІ м. Київ

You may also like...