Інформація ДАІ м. Києва

За 7-8 червня співробітники ДАІ виявили 934 порушення ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості –461; порушення правил проїзду перехресть – 17, порушення ПДР пішоходами-24. За порушення ПДР в частині зупинки і стоянки на водіїв складено 116 відповідних протоколів. Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

 За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 69 порушень.    У нинішньому  році за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 2491 рішення, у 894 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

За вихідні дні зареєстровано 12 ДТП (4 наїзди на пішоходів), в яких 16 осіб отримали травми. Зверніть увагу! Тривають літні канікули, більшість дітей проводе час на дитячих майданчиках та вулицях міста, і як правило без догляду дорослих. Державтоінспекція звертається до водіїв транспортних засобів з проханням –  бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху, наближаючись до пішохідних переходів зменшуйте швидкість.

Також Державтоінспекція звертає увагу на те, що з початку нинішнього року в столиці сталося 78 дорожньо-транспортних пригод за участю двоколісних транспортних засобів, в яких 7 осіб загинуло та 80 – отримали травми. Зокрема, за участю мотоциклістів сталося 40 ДТП, в яких 6 людей загинуло та 41 травмовано.Щоб уберегти себе від біди необхідно Пнеухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом, користуватись шоломами.

ДАІ розшукує мотоциклістів, які скоїли ДТП та з місця пригоди   зникли, є травмовані.

В Оболонському районі, 7 липня не розминулися два мотоцикли та автомобіль                 «KIA Cerato». ДТП сталося близько 20 години на Гостомельському шосе.Невстановлений водій мотоцикла «Кавасаки», без номерних знаків, скоїв зіткнення з мотоциклом «Хонда», під керуванням 27-річного водія та автомобілем «КІА». Після чого з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП водій мотоцикла «Хонда» отримав забиття хребта та перелом гомілки і був доставлений до лікарні. Водій автівки травм не отримав.

 Інший випадок стався 8 червня о 15 годині на вулиці Жукова,30, що у Деснянському районі. Водій мотоцикла «Сузуки», без державних номерних знаків, скоїв наїзд на 63-річного пішохода. Внаслідок наїзду чоловіка з забиттям тіла, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом правої голені госпіталізовано до лікарні.

 Столична Державтоінспекція звертається до всіх учасників дорожнього руху, хто може надати будь-яку інформацію стосовно ДТП прохання телефонувати за номером: 483-70-64

       За вихідні дні зареєстровано три незаконних заволодіння транспортними засобами:

7.07.2012- Подільський район- а/м «Лексус-470», н.з. АА5000НЕ, 2008 року випуску, чорного кольору; 8.07.2012 – Солом’янський район а/м  «Opel Zafira», н.з АОСL511 (німеччини), 2006 р.в., сині; Деснянський район а/м «Мазда СХ-7», номерний знак транзитний Т21346, 2008 р.в., білий. Прийнято міри розшуку.

         До райуправлінь міліції за незаконне зберігання наркотичних речовин доставлено – 3 громадян, за крадіжку-1.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

 Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...