Во Львове два пьяных мужика не поделили проход в коридоре, один за это пырнул другого ножницами

Неподілений коридор став причиною сутички між двома львів’янами. Чоловіки саме зустрілись у будинку, що на вулиці Чукаріна у місті Львові, і, не пропустивши один одного, старший з неприятелів накинувся на «опонента» з ножицями.  

 7 липня близько 18.00 години у Сихiвський райвідділ Львівського міського управління міліції звернувся 26-річний місцевий житель. Чоловік заявив, що того ж дня біля 17.40 години у будинку, розташованому на вулиці Чукаріна у місті Львові, невідомий чоловік металевими ножицями наніс йому тілесні ушкодження (точково-олота  різана  рана  скроневої  ділянки  зліва  та  садно  грудної  ділянки).
 
За скоєння вказаного вище правопорушення працівники міліції затримали 38-річного жителя будинку на вулиці Чукаріна. За даним фактом вже порушено кримінальну справу за ознаками, передбаченими у частині 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).
 
За словами слідчого Сихівського РВ Львівського міського управління міліції капітана міліції Сергія Микитюка, під час проведеної перевірки було з’ясовано, що ця ситуація є побутовим конфліктом між знайомими чоловіками. Один з чоловіків (нападник) проживає у будинку на вулиці Чукаріна разом зі своєю сестрою, її чоловіком і двома доньками. До однієї з дівчат вже тривалий час приходить хлопець, який у цій ситуації є потерпілим.
 
Того дня між обома чоловіками, як зазначають родичі нападника, – виникли неприязні відносини, які і могли стати причиною вищезазначеної сутички. Зустрівшись при вході у квартиру, жоден з чоловіків (один з них виходив, а інший – заходив до квартири) не захотів пропустити іншого. Відтак, житель помешкання витягнув ножиці, які мав зі собою, та на наніс ними порізи хлопцеві своєї племінниці.
 
ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

You may also like...