Кримінальна хроніка Житомирщини за 7-8.10.2012

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних надійшло 483 повідомлення, 454 з яких із ознаками злочинів, серед них грабежі, крадіжки чужого майна, незаконне заволодіння транспортними засобами та інші. У 153 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 407 порушень правил дорожнього руху, 64 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

6 жовтня до Коростенського МВ міліції звернулась 73-річна жителька с.Ришавки, повідомивши про те, що цього ж дня близько 11.00 до її подвір’я зайшов невідомий чоловік та зірвав з неї золотий ланцюжок.
Працівниками Вол.-Волинського РВ за підозрою у скоєнні злочину було затримано 20-річного громадянина Республіки Молдови, який тимчасово мешкає в обласному центрі. Викрадений золотий ланцюжок вилучено.

Того ж дня до Ємільчинського РВ звернулась ще одна літня жінка. 75-річна жителька с. Неділища пожалілася правоохоронцям на те, що цього ж дня в період часу з 15.00 до 16.00 з приміщення літньої кухні її домогосподарства, шляхом пошкодження замка, невідомим викрадено 3 трьохлітрові банки з медом. Сума збитку становить 600 гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні крадіжки затримали ласого до чужого меду 50-річного місцевого жителя, в якого викрадене вилучено.

У суботу до Житомирського РВ надійшло повідомлення від жительки смт. Новогуйвинського про те, що напередодні уночі її обікрали просто в квартирі, де вона перебувала в гостях. Із жіночої сумочки заявниці невідомим було таємно викрадено золоті сережки, гроші в сумі 600 гривень та 20 доларів США.
За підозрою у скоєнні злочину дільничні інспектори міліції затримали непрацюючого 23-річного місцевого жителя.

У неділю, 7 жовтня, до Андрушівського РВ звернувся житель с.Степка із заявою про те, що уночі з подвір’я його домогосподарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено мопед, залишений господарем без нагляду. Сума завданого збитку становить 2 тис. 500 гривень.
Оперативниками карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримано 18-річного односельчанина заявника,в якого викрадене вилучено.

Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, ви ризикуєте безпекою вашого майна. Будьте обачними та обережними. Не залишайте навіть на нетривалий час без нагляду свої автомобілі. Для попередження викрадення обладнайте авто протиугінними пристроями.

«Житомир-Онлайн»

 

You may also like...