Кримінальна хроніка Житомирщини за 12 грудня 2012 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 282 повідомлення, 36 з яких з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, факти незаконного обігу наркотиків та інші. У 19 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 139 порушень правил дорожнього руху, 7 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

11 грудня до Корольовського РВ із заявою звернулась жителька м. Житомира, 1981 р.н., яка повідомила про те, що з її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гроші та ювелірні вироби із золота. Сума збитку становить 7200 гривень.

Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 37-річну жительку обласного центру.

До Бердичівського міськвідділу звернулась 49-річна жителька райцентру із заявою про те, що з незачиненого підсобного приміщення її домогосподарства невідомим викрадено телевізор вартістю 450 гривень.
Працівники міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали 19-річного місцевого жителя, у якого викрадене вилучили.

Минулої доби до Олевського РВ із заявою звернувся житель смт. Нових Білокоровичів, 1966 р.н., повідомивши про те, що з його гаража, шляхом пошкодження дверей, невідомий викрав автомобіль. Сума збитку встановлюється.
Черговим нарядом міліції райвідділу встановлено, що до крадіжки причетний 21-річний син заявника.

Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Не залишайте навіть на нетривалий час без нагляду свої автомобілі. Для попередження викрадення обладнайте авто протиугінними пристроями.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...