Інформація ДАІ м. Києва на 03.01.2012

За 2 січня співробітниками столичної ДАІ виявлено 515 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 238 фактів. Виявлено 34 водії, які керували транспортними засобами напідпитку. Крім того, виявлено 22 пішоходи, що не дотримувалися Правил дорожнього руху.

За добу в столиці зареєстровано 4 ДТП (1 наїзд на пішохода), в яких 4 особи отримали травми.

За добу незаконних заволодінь транспортними засобами не зареєстровано.

Інспекторами ДАІ в Печерському районі виявлено автомобіль, що перебував у розшуку. Водія та пасажира викраденого авто затримано та доправлено до райуправління міліції для подальшого з’ясування обставин. Крім того, в Голосіївському районі, за незаконне володіння і зберігання наркотичної речовини затримано громадянина. Правопорушник доставлений до райуправління міліції.

За прогнозами Гідрометеоцентру в столиці буде спостерігатися зниження температури повітря, можливі опади. Зважаючи на такі погодні умови, Державтоінспекція звертається з проханням до киян та гостей міста своєчасно перевіряти технічний стан свого транспортного засобу, а також не залишати автомобілі на краю проїзної частини аби не перешкоджати нормальному руху транспорту. Столична ДАІ закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

УДАІ м. Київ

 

You may also like...