Кримінальна хроніка Житомирщини на 14 травня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 322 повідомлення, 78 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 31 випадку встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 20 осіб, причетних до раніше зареєстрованих правопорушень. Припинено 256 порушень правил дорожнього руху, 36 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

13 травня до Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 77-річний житель району із заявою про пограбування. Пенсіонер розповів, що напередодні ввечері на дорозі поміж сусідніми селами на нього здійснив напад молодик, який силоміць відібрав у нього коня з возом та сільськогосподарським реманентом. Оперативники карного розшуку за підозрою у вчиненні пограбування затримали 26-річного жителя району, у якого викрадене вилучили. Наразі розпочато слідство.

До Житомирського райвідділу УМВС надійшло повідомлення від 48-річного жителя с. Довжика про те, що з його будинку зникли вироби із золота та спиртні напої. Сума збитку становить близько 28 тисяч гривень. Працівники міліції, що прибули на місце події, за підозрою у вчиненні крадіжки затримали 47-річного непрацюючого місцевого жителя, у якого вилучили викрадене. Встановлюються всі обставини правопорушення.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте зачиняти двері та вікна. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

You may also like...