Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 16-18.08.2013

Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 16-18.08.2013

У чергову частину Сокальського РВ надійшла заява від мешканки району з проханням прийняти міри жителя села Бобяти, що на Сокальщині. Чоловік у період часу з 15 липня до 13 серпня цього року знімав у заявниці помешкання, а під час виселення викрав побутові речі та холодильник. Правоохоронці опитали орендатора та його дружину. Описані заявницею речі вилучені та повернуто власниці.

У Шевченківський РВ Львова надійшли матеріали з однієї з  виправних колоній, про те, що  16 серпня о 12.30 годині під час видачі рекомендованого листа, який надійшов від мешканця Львова на ім’я засудженого, уродженця Миколаївської області, раніше неодноразово судимого, було виявлено в прихованому від догляду вигляді, а саме в пачці з під сигарет, одну конвалюту з надписом «Субутекс» 8 мг в середині із таблеткою, два запаяні прозорі згортки з речовиною рослинного походження в подрібненому стані та один одноразовий шприц ємкістю 2 мл.

Правоохоронці Червоноградського МВ під час проведення  санкціонованого обшуку в квартирі 31-річного місцевого мешканця виявили та вилучили два поліетиленові пакети з подрібненою речовиною коричневого кольору (солома маку) вагою приблизно 500 грамів. Наразі речовину вилучено та направлено на дослідження в НДЕКЦ при ГУМВС.

До Перемишлянського РВ звернулась з заявою 21-річна жителька району, яка повідомила, що в одному з кафе-барів в селі Великі Глібовичі  невідома особа шляхом вільного доступу викрала з її сумочки  мобільний телефон «Самсунг S5880». Встановлено, що крадіжку скоїв учень 7-го класу однієї із шкіл району. Речовий доказ вилучено.

Приватний підприємець, 35-річна львів’янка, звернулась до працівників Шевченківського РВ та повідомила про те, що в період часу з 10.00 години 17 серпня по 11.00 години 18 серпня з її квартири на одній із вулиць Львова, яку вона здає подобово, квартирантка Єлизавета, 1990 року народження,  шляхом вільного доступу викрала мікрохвильову піч та декоративні вироби. Сума збитків становить 5000 гривень.

ГУМВС України у Львівської області

 

You may also like...