Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16.12.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 177 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Ананьївського РВ викрито місцевого жителя, який знаходячись в гостях у Ольги, 1990 р.н., скористався тим, що господарка пішла відпочивати та викрав з її домогосподарства мопед "АЛЬПА", чим спричинив останній збиток на суму 2000 грн. Мопед вилучено та повернуто власниці.

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від Михайла, 1954 р.н., про те, що невстановлений зловмисник, через огорожу проник на подвір’я його дачної ділянки, звідки викрав залізну трубу вартістю 150 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Олександра, 1962 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Малиновського РВ надійшла заява від Тетяни, 1956 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів її сумкою, в якій знаходились гаманець з грошима, пенсійне посвідчення, банківська картка та зарядний пристрій до телефону. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито жителя Любашівського району 1996 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Приморського РВ надійшла заява від 33-річного жителя Одеської області щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка знаходячись в магазині викрала сумку, в якій знаходилися: посвідчення водія, технічний паспорт, мобільний телефон та гроші. В ході вжиття оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було викрито 29-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського ВМ звернулась із заявою 31-річна Єлизавета щодо вжиття заходів до невідомого чоловіка, який змусив віддати золоті сережки, дві золоті каблучки та мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 5200 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку було викрито 36-річного жителя Одеської області. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Працівниками Котовського МВ викрито 27-річного Ігоря, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння вчинив сварку з родичем, після чого його побив. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Слідство триває.

До Суворовського РВ надійшла заява від 26-річної одеситки, про вжиття заходів до невідомих осіб, які, застосувавши фізичне насилля, вирвали з її рук сумку. За гарячими слідами працівниками міліції затримано непрацюючого Віктора, 1986 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у вчинення вказаного правопорушення. Речові докази вилучено.

Працівниками Іллічівського МВ викрито 23-річного місцевого жителя, який з продуктового магазину викрав сумку з телефоном, що належала Олексію, 1956 р.н. Від затриманого отримано правдиві свідчення, вилучено речовий доказ.

Співробітниками Суворовського РВ викрито громадянина, 1984 р.н., який з приміщення супермаркету таємно викрав продукти харчування. Підозрюваного відпущено під зобов’язання.

Працівниками Приморського РВ в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання Ігоря, 1968 рн., виявлено та вилучено 80 г марихуани, пластикову пляшку з речовиною темного кольору, сито з залишками речовини рослинного походження зеленого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Здійснюється перевірка.

Працівниками Приморського РВ в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання жителя с. Світле, 1968 р.н., виявлено та вилучено 190 г марихуани, яку направлено до НДЕКЦ. Здійснюється перевірка.

Працівниками Михайлівського РВ в с. Новопетрівка під час огляду домоволодіння Олега, 1970 р.н., виявлено та вилучено майже 80 г марихуани. Здійснюється перевірка.

Працівниками Фрунзівського РВ в домоволодінні жителя районного центру, 1973 р.н., виявлено та вилучено 20 г марихуани. Направлено до НДЕКЦ. Здійснюється перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...