Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 23 червня

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 23 червня

21.06.2014 о 21.45 до Дніпропетровського міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернулась непрацююча місцева жителька 1973 р.н., яка повідомила, що о 21.30 біля одного з будинків по вул. Прогресивній, невідомий, шляхом ривка з рук, заволодів її мобільним телефоном. За вчинення злочину по «гарячих слідах» встановлений та доставлений до Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції раніше судимий, непрацюючий місцевий житель 1985 р.н. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

21.06.2014 о 19.40 до Дніпропетровського міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернувся місцевий житель 1987 р.н., який повідомив, що о 18.45 біля одного з будинків по вул. Карла Маркса, п’ятеро невідомих, під погрозою застосування фізичного насилля заволоділи мобільним телефоном. За вчинення злочину по «гарячих слідах» встановлені та доставлені до Жовтневого райвідділу міліції шість зловмисників: непрацюючий житель с. Верхівцево 1994 р.н., мешканка м. Дніпродзержинська 1997 р.н. (учениця 2-го курсу місцевого технікуму) та її сестра 1969 р.н., мешканка с. Любимівка 1997 р.н. та її сестра 1993 р.н., та ще одна мешканка м. Дніпродзержинськ 1995 р.н. (учениця 2-го курсу місцевого технікуму). Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та обрання зловмисникам запобіжного заходу.

21.06.2014 о 20.35 до Самарського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий місцевий житель 1982 р.н., який повідомив, що о 19.00 на перехресті вулиць С. Літвищенка та Гайової, непрацюючий місцевий житель 1979 р.н., побивши руками по обличчю, заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину по «гарячих слідах» останній доставлений до райвідділу та опитаний. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Працівниками Новомосковського міськвідділу міліції за грабіж майна у чоловіка 1994 р.н., який мав місце 20.06.2014, встановлений раніше судимий, непрацюючий житель смт. Черкаське 1994 р.н. Викрадений мобільний телефон вилучено. Вина зловмисника підтверджується впізнанням потерпілим та вилученням речового доказу. Слідчим відділом міськвідділу за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Працівниками Павлоградського міськвідділу міліції за грабіж майну у малолітнього хлопця 2004 р.н., встановлений непрацюючий місцевий житель 1983 р.н. Слідчим відділом міськвідділу за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1982 р.н., який мав місце 08.06.2014, встановлений непрацюючий місцевий житель 1981 р.н. Слідчим відділом міськвідділу за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

22.06.2014 о 13.30 до Павлоградського міськвідділу міліції по телефону спецлінії «102» звернулась місцева пенсіонерка 1943 р.н. та повідомила, що о 10.30 на її мобільний телефон із скритого номеру зателефонував невідомий, який представився працівником міліції та повідомив, що її сина затримали у відділенні міліції за зберігання наркотиків і для вирішення питання про непритягнення його до кримінальної відповідальності їй потрібно перерахувати гроші в сумі 3 тис. грн. на картку, номер якої він потім повідомить. Після цього жінка, в найближчому магазині, який розташований по вул. Горького, через термінал перерахувала вказану суму грошей на рахунок, який продиктував невідомий по телефону. Згодом мати зателефонувала своєму сину – місцевому жителю 1966 р.н., який повідомив, що його працівники міліції не затримували і він знаходиться за місцем мешкання. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР. Вживаються заходи для встановлення особи зловмисника та вилучення викраденого.

Працівниками Вільногірського міськвідділу міліції за грабіж майна у жінки 1960 р.н., який мав місце 04.11.2013, встановлений та опитаний непрацюючий місцевий житель 1990 р.н. Викрадений мобільний телефон вилучено. Зловмиснику обрано запобіжний захід – домашній арешт. Слідчим відділом міськвідділу за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Працівниками Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж майна у хлопця 2003 р.н., який мав місце 26.08.2013, встановлений та опитаний непрацюючий місцевий житель 1997 р.н. Зловмисник заарештований за вчинення аналогічних злочинів та з 21.03.2014 утримується в Дніпропетровському СІЗО. Слідчим відділом міськвідділу за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Працівниками Дзержинського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у хлопця 1994 р.н., який мав місце 21.06.2014, встановлені та опитані непрацюючі місцеві жителі 1995 та 1994 р.н. Викрадений мобільний телефон вилучено. Зловмисникам запобіжний захід на обрано. Слідчим відділом міськвідділу за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Працівниками Дніпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за грабіж майна у чоловіка 1956 р.н., який мав місце 16.04.2014, встановлений та опитаний непрацюючий місцевий житель 1971 р.н. Викрадений мобільний телефон вилучено. Зловмисник заарештований за вчинення аналогічних злочинів та з 18.05.2014 утримується в Дніпропетровському СІЗО. Слідчим відділом міськвідділу за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...