Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 247 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Ізмаїльського МВ був затриманий 50-річний мешканець села Броска, який облив бензином підлогу вагончика, в якому знаходились охоронці саду. Постраждалих не має. З зізнань затриманого відомо, що мотивом злочину стала помста за раніше виниклий між ним та охоронцями конфлікт. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 15, 115 ч 2 п. 1 (замах на вмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Співробітниками Київського РВ викрито Марину, 1985 р.н., яка з тамбуру житлового будинку по вулиці Люстдорфська дорога, таємно викрала майно 38-річного одесита. Сума збитку 6000 грн. Від правопорушниці надійшли правдиві свідчення щодо скоєного злочину.

 

У чергову частину Ізмаїльського МВ звернулася 63-річна ізмаїльчанка, яка повідомила, що невідома особа з приміщення магазину викрала трикотажну жіночу сукню вартістю 500 грн. Проведеними оперативно-розшуковими заходами було встановлено 26-річну місцеву мешканку, яка зізналася у скоєному. Попередня правова кваліфікація правопорушення за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході відпрацювання заяви 42-річної одеситки, працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито раніше засудженого мешканця Одеської області, який з парадної будинку викрав велосипед. Сума матеріального збитку становить три тисячі гривень. За подібні діяння законодавством передбачено покарання згідно статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

 

До Київського РВ надійшла заява від Наталії, 1991 р.н. про те, що на вулиці Луніна, невідома особа шляхом ривка заволоділа її золотим ланцюжком. Сума збитку 3000 грн. Вжитими заходами викрито Дмитра, 1989 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся мешканець с.Матроська, 1972 р.н., який повідомив, що невідома особа з салону автомобіля «Фольксваген», який знаходився на подвір’ї будинку заявника, викрала залізну головку від двигуна вартістю 1000 грн. Вжитими заходами у скоєному викрито односельця заявника – 39-річного Анатолія. Попередня правова кваліфікація – ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Суворовського РВ надійшло заява від одесита, 1964 р.н., про вжиття заходів до невстановленої особи, яка на вулиці Академіка Заболотного, застосувавши фізичне насилля, відкрито заволоділа його мобільним телефоном. За підозрою у вчиненні вказаного кримінального правопорушення працівниками міліції затримано раніше засудженого Віталія, 1979 р.н. В ході поверхневого огляду у чоловіка виявлено та вилучено телефон потерпілого. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Комінтернівського РВ надійшло повідомлення про те, що на відстані 6 км., від с.Олександрівка на території колишніх теплиць "Ударник" виявлено сім снарядів часів ВВВ калібру 120 мм. Проводяться заходи по вилученню для подальшого знищення.

До Приморського РВ надійшла заява від Ростислава, 1997 р.н. щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка під приводом зателефонувати, шахрайським шляхом заволоділа його мобільним телефоном. Потерпілому завдано матеріальної шкоди на суму чотири тисячі гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками карного розшуку викрито 20-річного мешканця Одеської області. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Суворовського РВ викрито 37-річного одесита, який дав правдиві свідчення про те, що на автозаправці, яка знаходиться на вул.Чорноморського козацтва, він заправив бензином свій автомобіль та поїхав, не розрахувавшись за пальне. Загальна сума завданої матеріальної шкоди склала 800 гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Ізмаїльського МВ проведені огляди земельних ділянок ізмаїльчанина, 1966 р.н., та 65-річної мешканки смт.Суворово Ізмаїльського району, в ході яких було виявлено та вилучено 22 куща рослини коноплі та 176 кущів маку. Вилучені кущі направлені на дослідження в НДЕКЦ Ізмаїльського МВ ГУМВС.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

 

You may also like...