Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.10.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 179 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Суворовського РВ викрито Олександра, 1997 р.н., який на Кримському бульварі в Одесі вирвав з рук неповнолітньої, 2001 р.н., мобільний телефон, чим завдав матеріальної шкоди на суму 2000 гривень. Від чоловіка надійшли правдиві свідчення у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

До Київського РВ із заявою звернулась Ірина, 1958 р.н., яка повідомила, що двоє невідомих чоловіків відкрито заволоділи її майном, а саме сумкою, мобільним телефоном та прикрасами. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито двох одеситів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 20-річної Карини про те, що невідома особа відкрито заволоділа її золотим ланцюжком. Сума матеріального збитку становить 5000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 27-річного Віктора.

До Суворовського РВ надійшла заява від одеситки щодо вжиття заходів до невстановленої особи, яка шляхом вільного доступу до каси бару, розташованого по вул.Слобідська, таємно викрала гроші у сумі 5000 гривень та шість макетів пістолетів. Загальна сума матеріального збитку становить 8000 гривень. У вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 20-річну працівницю бару. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками служби БНОН Котовського МВ викрито 34-річного Віктора, який реалізував наркотичну речовину – розчин опію. Відкрито кримінальне провадження за ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернулась 33-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа з приміщення фойє музикальної школи скоїла крадіжку мобільного телефону. Вжитими заходами викрито 25-річного жителя міста. Розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Працівниками Комінтернівського РВ викрито двох жителів Чернівецької області, які скоїли крадіжку товару з магазину. Від зловмисників надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито раніше судимого 25-річного жителя міста, який скоїв крадіжку дитячої коляски з приміщення поліклініки. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Анатолія, 1963 р.н., про те, що невідомий зловмисник скоїв крадіжку його майна, яке знаходилось в орендованому ним приміщені. Сума матеріального збитку становить 10000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 21-річного Владислава. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась місцева жителька, 1972 р.н., яка повідомила, що невідома особа, знаходячись в торгівельному залі магазину, скоїла крадіжку велосипеду іноземного виробництва. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито раніше судимого 25-річного жителя міста.

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 31-річна жителька міста з заявою про те, що невідома особа, шляхом вільного доступу, викрала з її подвір’я пристрій для переробки винограду. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито сусіда потерпілої. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Працівниками Савранського РВ під час огляду підсобного приміщення 38-річного жителя с.Осички було виявлено та вилучено пістолет барабанного типу 1944 року виробництва, 5 набоїв та 1 гільзу невідомого калібру. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...