На Херсонщині затримано водія, який скоїв наїзд на чоловіка та втік з місця ДТП

У вівторок, четвертого листопада, о восьмій годині ранку, у місті Н.Каховка по вулиці Промисловій, невстановлений водій автомобіля скоїв наїзд на 75-річного пішохода та з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП пішохода з травмами доставлено до лікарні. 

Прибувши на місце дорожньо-транспортної пригоди, працівники ДАІ виявили уламки бокового дзеркала автомобіля-втікача. У ході ретельного опитування свідків пригоди з’ясувалося, що зникла автівка має сірий колір, очевидці також пригадали три символи її державного номерного знаку.
Перевіркою за наявними інформаційними базами даних встановлено, що до ДТП може бути причетний автомобіль «Peugeot 205», сірого кольору, державні номерні знаки якого містять зазначені свідками символи. Щоб знайти власника іномарки, інспектори ДАІ вирушили за адресою його проживання до сусіднього райцентру. Однак з’ясувалося, що даний автомобіль проданий за дорученням мешканцю села Любимівка Каховського району. У свою чергу селянин повідомив, що перепродав транспортний засіб новокаховчанину та вказав прізвище й ім’я покупця.! За цими даними правоохоронці, про всяк випадок, спробували знайти сторінку вказаного громадянина у соціальних мережах, звідти й вдалося отримати його фото.

За допомогою зібраних відомостей правоохоронці встановили гаражний кооперативів, в якому розшукувана особа зберігає свій автомобіль. Сусіди ж по гаражу розповіли, що керманич іномарки щодня з’являється тут по обіді, щоб поспілкуватись з колегами – автовласниками. І дійсно, невдовзі чоловік, зображений на фото, з’явився біля гаражу, в якому виявлено автомобіль «Peugeot 205», з відламаним правим боковим дзеркалом.

Причетності до ДТП 37-річний водій не заперечував, виправдовувався лише, що не помітив людину на дорозі, а після скоєного втік, бо злякався відповідальності.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу. За фактом ДТП тривають слідчі дії.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби
ДАІ Херсонської області)

You may also like...