Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06-07.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 238 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

Працівниками міліції за гарячими слідами викрито Артема, 1988 р.н., який біля бару, що знаходиться на проспекті Добровольського, в ході несподівано виниклого конфлікту завдав колото-різаних поранень 37-річному одеситові. За даним фактом слідчим відділом Суворовського РВ розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

До Шевченківського ВМ звернувся із заявою Костянтин, 1994 р.н., про те, що невідома особа шляхом вільного доступу вчинила крадіжку його велосипеда, який знаходився біля будинку на вулиці Маршала Говорова. Сума матеріального збитку становить 5000 гривень. В ході відпрацювання заяви потерпілого, працівниками карного розшуку викрито 40-річного мешканця Одеської області, якого наразі допитано та відпущено під зобов’язання. Правопорушникові загрожує покарання згідно ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито 31-річного одесита, який вчинив крадіжку чотирьох коліс від машини, які зберігалися на автомойці. Правопорушник зізнався правоохоронцям у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Наразі його допитано та відпущено під зобов’язання. За даним фактом триває слідство.
Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито Олексія, 1957 р.н., який шахрайським шляхом заволодів грошима в сумі 2000 гривень та мобільним телефоном 55-річного одесита. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Іллічівського МВ надійшла заява від Володимира, 1972 р.н., про те, що невідома особа шляхом пошкодження замка в контейнері, який знаходився на причалі, скоїв крадіжку ехолоту. Сума матеріального збитку становить 3500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 24-річного Євгена, від якого отримано правдиві свідчення. Розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

До Балтського РВ надійшло повідомлення від Анатолія, 1944 р.н., про те, що до його сусідки, 1943 р.н, шляхом розбиття скла вхідних дверей, проникли двоє невідомих чоловіків у шапках чорного кольору, накрили їй обличчя подушкою, після чого заволоділи коштами у сумі 51250 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції було викрито Дмитра, 1997 р.н., та Олександра, 1992 р.н, які зізналися у вчиненні вказаного правопорушення. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від Олексія, 1986 р.н., про те, що невідома особа незаконно заволоділа його мотоциклом "ІЖ-Планета- 4", який він залишив без нагляду. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито Михайла, 1994 р.н, від якого отримано правдиві свідчення. Попередня правова кваліфікація за ознаками ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Під час проведення санкціонованого обшуку домогосподарства 22-річного Олександра, співробітниками Балтського РВ виявлено та вилучено 2 кг наркотичного засобу – канабіс. Відкрито кримінальне провадження за ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 30-річний Іван, який повідомив, що невідома особа, з площадки під’їзду, розташованої у будинку за місцем мешкання, скоїла крадіжку пральної машини. В ході відпрацювання міста правоохоронцями був викритий 21-річний Борис. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...