На Херсонщині затримано автомобіль, у якому перевозилось 230 літрів «лівого» коньяку

Днями, пізно ввечері, під час нагляду за дорожнім рухом у селищі Козацькому Бериславського району увагу інспекторів ДПС привернув автомобіль «ДЕО ЛАНОС». У автівки під час руху не горіла лампа правої передньої фари. 

Працівники ДАІ зупинили транспортний засіб, за кермом якої знаходився 50-річний херсонець, та вказали водієві авто на несправність зовнішнього світлового приладу.

Під час спілкування з керманичем інспектори ДПС помітили, що у салоні транспортного засобу за водійським сидінням знаходиться вантаж, накритий простирадлом.

Як виявилося, на задньому сидінні в мішках знаходилися пляшки та 30-літрова каністра із коньяком, загальний об’єм рідини складав 230 літрів. Акцизні марки на пляшках були відсутні, будь-яких документів на вантаж водій не мав.

Керманич пояснював, що придбав спиртне на суму сім тисяч гривень на місцевому базарі на прохання родичів, у яких невдовзі відбудеться весілля.

Для з’ясування всіх обставин на місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу територіального райвідділу міліції. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Херсонської області)

You may also like...