Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 187 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ звернувся представник одного з торгівельних центрів міста з заявою про те, що невідомий зловмисник скоїв з магазину крадіжку продуктів харчування, на суму 650 гривень. Вжитими заходами викрито 40-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення та вилучені речові докази.

До Приморського РВ надійшла заява від 32-річної Ганни про те, що, знаходячись на вулиці Пушкінська, невідома особа заволоділа її грошима в розмірі майже двох тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку викрито 31-річного Євгена, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівники Суворовського РВ по гарячих слідах викрили раніше засудженого Володимира, 1983 р.н., який шляхом розбиття лобового скла проник до салону автомобіля одеситки та викрав звідти сумку, де знаходилися гроші та мобільний телефон. Загальна сума завданого матеріального збитку склала 12200 гривень. Чоловік відпущений під особисте зобов’язання, вживаються заходи щодо вилучення речових доказів.

 

До чергової частини Роздільнянського РВ звернувся Анатолій, 1975 р.н., який повідомив про те, що невідома особа з його будинку скоїла крадіжку мобільного телефону вартістю 750 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 19-річного односельця потерпілого, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито 45-річного жителя міста, який незаконно заволодів мобільним телефоном, гаманцем та окулярами 22-річної місцевої жительки. Сума матеріального збитку становить майже сім тисяч гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

До Шевченківського ВМ надійшла заява від 23-річної жительки Одеської області щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з її сумки скоїла крадіжку гаманця. Вжитими заходами працівниками міліції за гарячими слідами викрито 48-річну Ольгу, яка зізналася у скоєнні вказаного злочину. У зловмисниці правоохоронці вилучили речовий доказ. Триває слідство.

 

Вжитими заходами працівниками СДІМ Роздільнянського РВ викрито Євгена, 1977 р.н., який незаконно заволодів велосипедом, який власниця залишила біля під’їзду багатоповерхівки без нагляду. Правопорушник зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...