Злочини проти громадської безпеки у Луганській області станом на 17 березня

Прес-реліз про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 17 березня 2015 року

Злочини проти громадської безпеки 

16 березня співробітники СБУ викрили гр. М. 1974 р.н. (мешканець м. Новодружеськ), який бере участі у незаконному озброєному формуванні «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваного.

16 березня мобільна група батальйону міліції громадської безпеки особливого призначення ГУМВСУ спільно з працівниками батальйону міліції особливого призначення «Кіровоград» УМВСУ в Кіровоградській області у с. Камишуваха Попаснянського району затримали двох мешканців м. Первомайська 1979, 1981 р.н., які беруть участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт зареєстровано.

Незаконне заволодіння автотранспортом

16 березня до Попаснянського райвідділу міліції надійшла заява від мешканця м. Первомайська 1950 р.н. про те, що у серпні 2014 року на вул. Воровського у м. Первомайську невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем «Nissan X-Trail» д/з ВВ 2688 СЕ. Даний факт зареєстровано.

ДТП

16 березня о 22.05 на вул. Воздухофлотській с. Чмирівка 18-річний водій автомобіля «ВАЗ 21101» скоїв наїзд на 64-річну місцеву жительку, яка від отриманих травм загинула на місці події. Даний факт зареєстровано.

Нещасний випадок

16 березня до Рубіжанської центральної міської лікарні госпіталізований 24-річний місцевий житель, якому встановлений діагноз: ампутація лівої верхньої кінцівки та забійна рана голови. Перевіркою встановлено, що потерпілий працює на підприємстві (пр. Московський м. Рубіжне) на посаді оператора макаронного виробництва.

Не вимкнувши електропостачання на станку з виробництва макаронних виробів, засунув ліву руку у бункер для засипання борошна у станок для того, щоб почистити його поверхню, при цьому зачепився рукавом кофти за лопаті для вимішування тіста, рука потрапила між шнеком та зубчатими частинами обладнання, що призвело до спричинення тілесних ушкоджень потерпілому. Даний факт внесений до ЄРДР за ст. 271 КК України.

Вилучення наркотиків 16 березня

– у ході проведення санкціонованого обшуку у будинку на вул. Фрунзе с. Краснорєчінське співробітники Управління карного розшуку ГУМВС за місцем мешкання 51-річного чоловіка виявили та вилучили 12 кілограмів марихуани;

– співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції біля будинку по пр-ту Хіміків у місцевого жителя 1977 р.н. виявили та вилучили 20 грамів марихуани;

– співробітники СБНОН Лисичанського міськвідділу міліції, у ході проведення негласних слідчо-оперативних заходів, у будинку за місцем мешкання 35-річного чоловіка на вул. Сонячна м. Лисичанська виявили та вилучили 5 мілілітрів опію.

Вилучене спрямовано на дослідження. Дані факти зареєстровані. Проводиться досудове розслідування.

Вилучення боєприпасів

16 березня співробітниками БПСМОП «Кіровоград» на блокпосту «Карбоніт» (м. Золоте Попаснянського району) при проведенні огляду автомобілю «ЗАЗ 11037 Таврія» під керуванням мешканця м. Золоте 1981 р.н. виявили та вилучили 14 набоїв калібру 9 мм та гранату «РГД – 5». Вилучене спрямовано на дослідження. Даний факт зареєстровано.

Того ж дня по вул. Артемівській м. Лисичанська у районі залізничного переїзду було виявлено 3 елементи касетних боєприпасів від РСЗВ «Смерч», які частково знаходились у землі на дистанції близько 50 метрів один від одного та стояли на бойовому взводі. Даний факт зареєстровано. Знешкодження боєприпасів фахівцями ДСНС заплановано на 17 березня.

Виявлення впізнаного трупу

16 березня до Новоайдарського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя 1967 р.н. про те, що у лісосмузі на відстані 5 км від с. Дмитрівка він виявив у гнилісному стані труп невідомого чоловіка. Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи встановили особу загиблого. Ним виявився 52-річний підопічний Дмитрівського обласного психоневрологічного диспансеру, який 21 грудня минулого року самовільно пішов з території диспансеру. Труп чоловіка направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Безвісти зниклий

16 березня до Попаснянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканки Донецької області про те, що у кінці лютого 2015 року вона втратила зв’язок зі своєю сестрою гр. Циплаковою Р.В., 1962 р.н. (мешканка с. Чорнухіне). Даний факт зареєстровано.

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

 

You may also like...