Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 23.04.2015

За 22 квітня в Києві виявлено 372 порушення правил дорожнього руху.

Інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 91 водія, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 17 – за порушення правил проїзду перехресть, 45 – правил зупинки і стоянки, 22 – за керування транспортними засобами без необхідних документів. Крім того, за керування напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 36 водіїв. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 39 керманичів та виявили 52-х пішоходів-порушників.

У четвер зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 2особи отримали травми.

Водії! Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу. А пішоходам – радимо мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

За добу в столиці зареєстровано 5 незаконних заволодінь транспортними засобами: Подільський район – а/м «Шевроле Такума», н.з. АА1078МТ, 2004 р.в., чорного кольору; Шевченківський – а/м «Мерседес Бенц Спрінтер», н.з. АЕ9850НО, 2005 р.в., білий; Деснянський – а/м «Мерседес Бенц 100 D», н.з. 24542МА, 1992 р.в., червоний; Дарницький – а/м «Тойота Ленд Крузер 200», н.з. ВЕ7444ВН, 2013 р.в., чорний; Деснянський – а/м «ЗАЗ TF69YO», н.з. АН5190НІ, 2011 р.в., чорний. Вжиті заходи розшуку.

Натомість, інспектори ДАІ виявили 8 автомобілів, що знаходились у розшуку. Крім того у Голосіївському районі інспекторами ДАІ знайдений а/м «Фольксваген», яким незаконно заволоділи невідомі у Луганській області. А працівниками полку ДПС ДАІ під час перевірки а/м «Фольксваген Пасат» було з’ясовано, що даним автомобілем незаконно заволоділи невідомі в столиці ще в березні цього року. Водій та транспортний засіб затримані.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохід. Пішохідний перехід», «Рядність», «Батискаф», «Автокавярні», «МАФ», «Первоцвіт», «Корупціонер» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...