Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25-26.04.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 257 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Роздільнянського РВ, при відпрацюванні ринку с.Кучурган, викрито 29-річного чоловіка, який реалізовував DVD диски, не марковані контрольними марками. Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ч.1 ст.164-9 (незаконне розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних) КУпАП.

Працівниками Малиновського РВ викрито 35-річного Вадима, який в ході раптово виниклої сварки наніс тілесні ушкодження 31-річному Юрію та 30-річному Олексію. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення. Його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Співробітниками Ізмаїльського МВ викрито 28-річного жителя міста, у якого під час огляду виявлено та вилучено пакунок з порошкоподібною речовиною світло-коричневого кольору. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

До Білгород-Дністровського МВ звернулася 31-річна жителька міста та повідомила, що невідома особа проникла до її подвір’я та викрала водяний насос та запчастини до велосипеду. Сума матеріального збитку становить 2500 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 33-річного сусіда потерпілої, від якого надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернувся 44-річний Володимир, який повідомив про те, що невідома особа проникла до його будинку, звідки скоїла крадіжку металевих дверей. Вжитими заходами викрито 32-річного Дмитра. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Суворовського району міста, викрито 40-річного чоловіка, який, знаходячись у приміщенні одного з магазинів, таємно викрав дві пляшки коньяку. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...