Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.10.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 79 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Ізмаїльського МВ в рамках кримінального провадження відкритого за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України викрито місцевого жителя, 1985 р.н.. Встановлено, що він, зламавши замок багажного відділення автомобіля, скоїв звідти крадіжку електротурбинки та електродрилі. Після цього, викрадене продав, а гроші витратив на особисті потреби.

МВДПрацівниками Ізмаїльського МВ викрито 30-річного Юрія, який скоїв крадіжку велосипеду, який належить 33-річному Максиму. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї до Котовського МВ звернувся 52-річний Валентин, який здав з подальшою перереєстрацією на своє ім’я мисливську гладкоствольну рушницю марки «ІЖ-5» калібру 16 мм.

 

До Іллічівського МВ надійшла заява від Ірини, 1976 р.н., про те, що біля ринку двоє невідомих осіб, погрожуючи ножем її сину, 2005 р.н., викрали його мобільний телефон вартістю 1300 грн. В ході проведення слідчих дій у скоєнні вказаного кримінального правопорушення викрито двох неповнолітніх, 2000 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення. Вилучено речовій доказ – викрадений мобільний телефон. Неповнолітніх опитано та передано батькам під особисте зобов’язання.

 

Працівниками Біляївського РВ викрито жителя с. Маяки, 1989 р.н., який, у ході раптово виниклої сварки та бійки, дерев’яним бруском наніс один удар по голові своєму опоненту, 1987 р.н. Постраждалого доставлено до Біляївської ЦРЛ з тілесними ушкодженнями. Триває перевірка.

 

До Малиновського РВ надійшла заява від Лариси, 1961 р.н., про те, що невстановлений зловмисник відкрито заволодів її золотим ланцюжком. Сума збитку становить 10000 грн. За гарячими слідами у скоєнні злочину затримано раніше засудженого Олександра, 1984 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Вилучено речові докази. Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України.

 

До Приморського РВ надійшла заява від Ріми, 1993 р.н., меш. м. Одеса невстановлений зловмисник відкрито заволодів її золотим ланцюжком. Сума збитку становить 20 тис. грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито жителя с. Петродолинське, 1995 р.н., від якого отримано свідчення.

 

До Малиновського РВ надійшла заява від Ніни, 1939 р.н., про те, що невстановлений зловмисник, шляхом віджиму дверей, проник до гаражу, де таємно викрав електродриль, болгарку, електролобзик та бісер. Сума збитку становить 4000 грн. За скоєння злочину затримано двох одеситів, 1983 р.н., 1966 р.н., від яких надішли свідчення щодо скоєння крадіжки. Вилучено речові докази – викрадені речі.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...