Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.12.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 86 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Комінтернівського відділу поліції надійшла заява від жительки с.Красносілка, 1961 р.н., про те, що невідомий зловмисник за місцем її мешкання скоїв крадіжку грошей в сумі 60 тисяч гривен. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито односельця потерпілої, 1979 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка)Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернулась 22-річна мешканка міста, яка повідомила, що невідома особа через вікно проникла в приміщення будинку, звідки скоїла крадіжку двох пилососів та килима. Вжитими заходами викрито 35-річного мешканця міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками поліції м. Котовська викрито 41-річну жительку с.Малий Фонтан, яка викрала у своєї знайомої грошові кошти в сумі 500 гривень. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Приморського відділу поліції надійшла заява одесита, 1997 р.н., про те, що невідомий зловмисник намагався незаконно заволодіти його мопедом "Хонда Діо-27". Вжитими заходами за гарячими слідами затримано Сергія, 1980 р.н., від якого отримано провдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

Працівниками Балтського відділу поліції викрито жителя районного центру, 1975 р.н., у якого виявлено та вилучено 42 різнокаліберних патрона. Як пояснив власник вилучених патронів, їх він знайшов на міському звалищі, під час збирання металобрухту та зберігав без будь-якої мети. Вилучене направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 КК України.

 

До Білгород-Дністровського ВП звернуся мешканець обласного центру та повідомив, що невідома особа, шляхом пошкодження замка, проникла до його дачного будинку в селищі Затока, звідки викрала електроприбори. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 33-річного жителя Овідіопольського району. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...