Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.12.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 82 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Інспекторами кримінальної поліції Малиновського ВП викрито 22-річного мешканця Івано-Франківської області, який в одному з гіпермаркетів міста скоїв крадіжку трьох пляшок віскі, загальною вартістю понад шість тисяч гривень

До Малиновського ВП надійшла заява від одесита про те, що невстановлена особа проникла до його гаражу, звідки таємно викрала з автомобіля акумулятор та колонки, чим завдала матеріального збитку на суму 1700 гривень. Вжитими заходами у скоєнні даного кримінального правопорушення викрито 31-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення щодо скоєного правопорушення. Місцезнаходження речового доказу встановлюється.

До Приморського ВП надійшло повідомлення від оператора "102", про те що в одному з гіпермаркетів міста затримано чоловіка, який шляхом вільного доступу здійснив крадіжку продуктів харчування на суму понад 300 гривень. У скоєнні кримінального правопорушення викрито 37-річного одесита, який надав правдиві свідчення. Правопорушник відпущений під особисті зобов’язання.

До Шевченківського ВП звернувся начальник охорони одного з супермаркетів міста, з проханням вжити заходів до невстановленої особи, яка, знаходячись в приміщені магазину, вкрала товар на суму 1435 грн. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 23-річну одеситку, яка надала правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення.

До Шевченківського ВП звернувся 59-річний одесит з заявою про те, що невідомий чоловік шляхом ривка відкрито заволодів його мобільним телефоном та навігатором. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 30-річного одесита, який надав правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення.

Дільничним інспектором Котовського ВП в с.М.Фонтан затримано вантажний автомобіль, на якому перевозилась 2 куб.м. деревини без відповідних документів. Автомобіль з вантажем поставлено на арештмайданчик. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від жительки с.Ілічівка, 1983 р.н., про те, що невідомий зловмисник шляхом ривка відкрито заволодів у її неповнолітнього племінника, 1998 р.н., мобільний телефон та гроші. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Руслана, 1994 р.н., та Олександра, 1993 р.н., від яких отримано правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До Роздільнянського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового станції "Єреміївка" Одеської залізниці, що 23 грудня о 16:15 на 1459 км станції "Єреміївка", пасажирський потяг сполученням "Одеса – Мінськ", рухаючись в напрямку Мінська, здійснив наїзд на пенсіонера, 1948 р.н., жителя с.Курове, який йшов по залізничній колії. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці пригоди.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...