Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.12.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 80 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського відділу поліції надійшла заява мешканця м. Одеси, який працює стажером магазину про те, що невідомий злочинець, зайшовши до магазина під загрозою застосування ножа, намагався заволодіти грошима в сумі 5000 гривень та продуктами харчування. Вжитими заходами в скоєнні злочину було викрито 31-річного громадянина, від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Київського відділу поліції із заявою звернулась одеситка, 1950 р.н. про те, що невстановлена особа, шляхом ривка, відкрито заволоділа її сумкою, в якій знаходились гаманець з грошима та особисті речі. Вжитими заходами в скоєнні злочину було викрито мешканця Одеської області 1989 р.н.

 

До Київського відділу поліції надійшла заява від одеситки, 1989 р.н. про те, що невідома особа таємно викрала з її квартири ювелірні прикраси. Сума збитку 10 тисяч гривень. Вжитими заходами було викрито 25-річну жінку, від якої отримано правдиві свідчення.

 

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від одеситки, про те, що невідома особа, спричинивши декілька ударів по голові та в грудну клітину, відкрито заволоділа пакунком з продуктами харчування. Вжитими заходами було викрито одесита, 1974 р.н.

 

До Суворовського відділу поліції звернувся одесит, 1974 р.н., приватний підприємець, який повідомив, про те що невстановлена особа, шляхом пошкодження стінки торгового павільйону, проникла до приміщення та відкрито викрала продукти харчування. Вжитими заходами було викрито 24-річного одесита, від якого отримано свідчення.

 

До Ананьївського відділу поліції надійшло повідомлення працівника "швидкої медичної допомоги" про те, що з місця мешкання до приймального відділення доставлено 33- річного жителя Ананьївський району з тілесними ушкодженнями. Вжитими заходами було встановлено, під час спільного вживання алкогольних напоїв двох товарищів, виникла сварка, в ході якої, останній схопив кухонний ніж та наніс один удар в область шиї потерпілому. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

 

Працівниками Котовського відділу поліції затримано раніше судимого 37-річного громадянина, який викрав з будівництва 7 пачок стінового кахлю, спричинивши власнику матеріальну шкоду на суму понад 800 гривень. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185(крадіжка).

 

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито та отримано правдиві свідчення від 16-річного мешканця смт. Чорноморське, який знаходячись в Чорноморській загальноосвітній школі скоїв крадіжку мобільного телефону. Сума завданих збитків близько 2300 грн. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України (крадіжка).

 

Співробітниками Балтського відділу поліції викрито 40-річного місцевого жителя, у якого виявлено та вилучено 22 патрона калібру 5,6 мм та 20 патронів калібру 5,45 мм. Зі слів вищевказаного громадянина, він знайшов патрони на міському звалищі під час збирання металобрухту та зберігав без будь-якої мети.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...